Suzuki Vitara Angkat Belakang

Suzuki Vitara 2010.001

Lu orang pernah dengar kereta angkat belakang? Ni lah dia. Suzuki Vitara ni dia tukar belakang je harap maklum.

Tayar belakang spare dia buang ganti dengan no plate.

5 pintu = 1.9 DDiS & 2.4

3 pintu = 1.6 & 2.4

Sekarang tengah offer kalau nak beli bayar muka 50%, 214 pound x 3 tahun. Sempoa mana tah dah lama gua tak nampak. Lu orang kira je lah. Kalau tak reti sms Mat Kacau ok. Dia lagi keje senang dari gua.

Amacam panjang gua tulis kali ni.

Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

6 comments

Skip to comment form

    • on July 5, 2010 at 12:32 pm
    • Reply

    Ceh Matpon…Panjang bebenor ler lu tulis ni…Kagum2..

    • serpico on July 5, 2010 at 3:48 pm
    • Reply

    Oiiii…mat pon,ponnnnn

    • brianbadboyz on July 5, 2010 at 6:14 pm
    • Reply

    agak2 brapa ratus patah perkataan ko tulis nih????

    • jelapangPadi on July 6, 2010 at 11:30 am
    • Reply

    sama ja,dua-dua penyegan….

    • azwan nbs on July 6, 2010 at 5:02 pm
    • Reply

    takde beza pon dari post ko yg dulu….

    • Blood on July 9, 2010 at 11:21 am
    • Reply

    Matpon tulis pendek pasal kete ni xde yg spesel sgt kot…atau matpon kaki tido

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.