Matpon

11 Comments

  1. gua dah letih membebel pasal isu subsidi minyak ni…
    weh matpon, dari lu riak2 pasal tshirt, adalah lebih baik lu kontek min tanye die dah berapa org order tshirt tu…
    gua pun tak sabar nak pakai tshirt GT ni…
    walaupun suwey sket sebab ade gambar matpon,gua tetap akan beli gak…hehe…

  2. Ok..ok, sori gua lupa nak kasik apdet sama lu orang. Setakat hari ini, gua hanya mendapat 24 helai tempahan sahaja, kekurangan lagi 6 helai untuk dicukupkan 30 bagi mendapatkan harga seperti yang gua war-warkan tempohari. Jadi, gua dengan rasa rendah diri, menyeru kepada Sekutu yang lain supaya memesan lagi 6 helai bagi mencukupkan kuota. Sekian.

  3. gua cdgkn matpon bli dulu lg 6helai,kang dia g la uptown mne2 jual,xpn kt dpn pintu HIN nti ke,mst laku pnyer…warranty..huhu.

  4. mcm tak caya sekutu semua ada 26 org yg baca Gt ni? kemon laaa jgn kedekut sangat .. apalaa sangat duit baju dgn rokok yang anda isap tu.. ishhh…

  5. ok, order telah meningkat kepada 26.. gua mencari lagi 4 tempahan yang bertuah..

    sepat
    gua syak sekutu ramai yang malu kot nak sapot GT secara terang-terangan..

  6. Azmin

    gua ingat lu kena announce letak gadis litar masa penyampaian baju ni nanti sure berderet beratur jap lagi ni kehkehkeh

Kata Anda//