Aug 12

XV, Crossover Baru Daripada Subaru

Subaru RV 2011.01

Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), pengeluar kenderaan Subaru akan mempamerkan kepada umum model terbaru Subaru XV di Jerman pada bulan depan. XV adalah generasi baru kenderaan crossover Subaru yang merupakan model produksi Subaru XV Concept yang dipamerkan di Shanghai pada April lepas.

Kereta konsep itu dikatakan menerima respon menggalakkan hasil daripada rekaan bergaya yang mengadunkan imej crossover dan urban di dalam satu pakej yang harmoni dan elegan. Di bawah penyataan jenama “Confidence in Motion”, Subaru sentiasa menginspirasikan keyakinan pada pelanggan dengan komitmennya dalam kecemerlangan kejuruteraan.

Model Subaru XV bakal dipasarkan bermula Januari 2012 dan khabarnya akan dipasang secara terurai (CKD) di Malaysia.

Subaru

-Mak/d Uia-

Silakan kongsi:

7 comments

1 ping

Skip to comment form

    • Alteja on August 12, 2011 at 8:46 am
    • Reply

    Pepagi aku dah bukak GT ni
    Aku dah tgk gambar Subaru XV ni. Aku boleh “rate”kan, OK je la…

  1. boxer ker?

    • Alteja on August 12, 2011 at 12:10 pm
    • Reply

    Ye kot Boxer… ni artikel pendek aku cilok dr Top Speed….

    Subaru is making a quick turnaround with its XV Concept car by offering up a production model in the same year. The concept was revealed at the 2011 Shanghai Motor Show and, on September 13, 2011 at the Frankfurt Motor Show, the production XV (known as the Impreza Outback on the US market) will be showing its face. According to the company, the new XV “defines a new generation of Subaru crossover vehicles.”

    “The concept was favorably received globally thanks to its distinctive and trendy design which blend a crossover-like commanding silhouette and an urban friendly image into one harmonious and elegant package.”

    The concept car was powered by a 2.0-liter four cylinder horizontally-opposed DOHC engine with an output of 150 hp at 6,000 rpm and 146 lb-ft at 4,200 rpm, so expect to see this same engine in the production version. Next to it, Subaru will also be offering the latest Symmetrical AWD (All-Wheel Drive) system.

    More details will be revealed at the car’s official launch in September

    • smut_liar on August 12, 2011 at 10:21 pm
    • Reply

    agaknya sama mcm forester ker…

    • pelug on August 14, 2011 at 12:39 pm
    • Reply

    subaru biasanya tak mengecewakan dia nyer design n specs

  2. kite tunggu akan kelahirannya nanti

    • gemuk sgt resing on August 22, 2011 at 6:14 pm
    • Reply

    subaru mmg best…stakat volkswagen toureg pun selamber je pecut

  1. […] exhibiting a fashionable look suited to urban driving … A new concept from Subaru. -Info- The Subaru XV Concept i&#…XV Concept is Subaru's design concept car that defines a […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.