Mar 01

Selingan Mata [29]

Kancil Sewa.01

Kah kah kah kah. Sekarang macamana kira? Gua rasa brader ni ada talent. Silap-silap kalau gua kena tendang bos gua dah calon. Huk huk huk huk.

-Matpon-

Silakan kongsi:

21 comments

Skip to comment form

    • Han on March 1, 2011 at 12:19 pm
    • Reply

    bengong., hahaha

  1. 1 jam rm5 ? 2 jam cukuplaa kita track day kan kancil kat sepang hehe maintenance pun tak pening

    • gunners on March 1, 2011 at 12:55 pm
    • Reply

    yang shilake die pnye gambo hiasan tu la,xleh belah btol…. wakaka……

  2. kehkehkehkeh…mmg epic…..

    • kete_hitam on March 1, 2011 at 2:00 pm
    • Reply

    pas nih ada iklan sewa burung kenari sama ikan kelisa….

  3. tah cemana la pulak kalau sepat nak iklan kan elpai dia tu.. kehkehkeh

    • belalang_kontot on March 1, 2011 at 4:48 pm
    • Reply

    sepat spesel kes..die letak gamba ikan sepat…keh keh…anyway, reger rm5 sejam tu kire standard da..tp gambar tu takleh blah…

    • exJAVANESE on March 1, 2011 at 5:31 pm
    • Reply

    ni klu wat akikah pn cara gak…rare plk tu…hikhihk

  4. Sepat …bape nak lego Elpai?…PM kat inbox FB gua…kekekeh

  5. kalau gua ..gua letak kancil seekor.. kalungkan interkuler.. boost meter letak telinge kiri.. turbo timer telinga kanan.. ejoz sarung kat ekor.. dan spray pearl white.. sure ‘elpai’ gua termahal di msia kah kah kah

  6. sekian.. ELpai tidak dijual.. utk kesurau aje

  7. mmg cara lu bro…

    • azwan nbs on March 2, 2011 at 1:10 am
    • Reply

    aku rase la kan…owner kete nie taknak show kete dia kot….ntah2 da masok tebo…tapi memang epic fail!!!!!!!!

    • audi on March 2, 2011 at 10:54 am
    • Reply

    gambar hiasan!!
    cam susah sangat nak letak gambar kete kancil..
    papun kreatif la dia ni..kalo letak gambar kete
    nanti org x pndang 2 kali

    • bos on March 2, 2011 at 1:35 pm
    • Reply

    satu2nye kete yg blh terajang anjing kat zaman melaka.kakakakaka

    • 6posen on March 2, 2011 at 4:54 pm
    • Reply

    …kncil aku pg td xleh start…demmm

    • bos on March 3, 2011 at 9:42 pm
    • Reply

    6posen:cube selimutkn kancil tu.sejuk tu.heh

    • pendita_gila on March 6, 2011 at 2:59 am
    • Reply

    klu xleh start pg try ptg plak..mesti leh start ekekeke

    • Nellie on March 6, 2011 at 9:44 am
    • Reply

    Jo, ada rusa ke? kalau kancil x selesa le… Heheh

    • Nellie on March 6, 2011 at 9:45 am
    • Reply

    Kompom lulus JPJ dan PUSPAKOM. Xde saman ekor pyer.

    • bos on March 8, 2011 at 9:30 pm
    • Reply

    saman ekor apenye klu da nombor plt kt ekor.hahahaha

Kata Anda//