Selingan Mata [19]

367286_Don Wales_Pendine Sands

Keh keh keh. Ni bukan go-kart ok.

Kalu tere jangan lupa belanja gua sirap kurang manis kkk.

Ok siap keje gua, gua kena standby nak sambut birthday sapa tah.

-Matpon-

Silakan kongsi:

17 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on June 8, 2010 at 1:46 pm
    • Reply

    gua carik dalam mudah takde pulak mende alah ni..

    • speed on June 8, 2010 at 2:08 pm
    • Reply

    apa benda ni

    • Basikal buruk on June 8, 2010 at 2:19 pm
    • Reply

    mcm…keta mesin rumput pon ada….

    • jual air soya on June 8, 2010 at 4:33 pm
    • Reply

    alah…permainan kete budak2 kcik yg selalu kt econsave 2..msuk 50sen bergerak la..siap de lagu lg..kacang..

    • mza350 on June 8, 2010 at 5:11 pm
    • Reply

    kete mesin rumput

    • nismo34 on June 8, 2010 at 5:58 pm
    • Reply

    emmm betul tak matpon!!!?

    Matpon: Betul apa? Gua ke?

    • azwan nbs on June 8, 2010 at 7:37 pm
    • Reply

    gua da jumpe…
    hahahaha….mat…belanje aku mee bandung muar..

    Matpon: jumpa apa?

    • azwan nbs on June 8, 2010 at 7:38 pm
    • Reply

    macam gitu la cite nye….
    jadik renung2 kan lah…

    Matpon: Keh keh keh. Mana ada gua menung.

    • brianbadboyz on June 8, 2010 at 10:48 pm
    • Reply

    nih mesin rumput.

    • nismo34 on June 9, 2010 at 12:23 am
    • Reply

    ooooo matpon…main kotor yeee…lu tunggu..lu tunggu

    • pekaka on June 9, 2010 at 12:50 am
    • Reply

    macang ge kete mainang anok sedare aku hok ilang sepuluh tahung lepah…supe jer

    • azwan nbs on June 9, 2010 at 8:16 pm
    • Reply

    jahat lu matpon….

  1. mcm kubota modified jer…ha ha ha!

  2. Keh keh keh. Tapi gua pening ar betul ke setahun = 365 hari?

    • megat putra kuning on June 10, 2010 at 11:41 am
    • Reply

    mcm mesin bajak swh padi je…pastu kene sumpah…

  3. oklah, wa kasi tutup ini cerita….

    ni gambar ‘Project ananananana’. Team projek ni dari British, dan dipandu oleh nananana Kelajuan terkini- 87.833mph

    Video: http://www.xyxyxyxyx

    Matpon: Nananananaa

  4. pergh….matpon sabotaj wa…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.