Proton Satria Neo Cusco

Proton Satria Neo R3 Concept.33

Baii dan Syuk akan ke Jepun esok jalan-jalan makan angin sambil bikin kawan-kawan lain cemburu. Mereka berdua akan singgah di Tokyo Auto Salon dan pastinya kunjungan ini lebih manis apabila Proton Motorsports akan mempamerkan kereta konsep mereka di sana.

Selain dari itu, Cusco Jepun telah membeli beberapa unit Proton Satria Neo untuk diprojekkan sebagai kereta lumba Group N. Dengar kata Proton Satria Neo [spesifikasi Australia] tersebut sudah pun mendapat kelulusan JPJ Jepun [badan berkuasa] dan kini Neo layak dijual di sana.

Pencapaian yang bagus memandangkan dalam banyak-banyak kereta di atas muka bumi, Cusco memilih Proton Satria Neo. Paling menarik kalau ada half cut Neo spesifikasi Cusco di bawa masuk ke dalam negara selepas ini.

Kemaskini: klik untuk entri Proton Satria Neo Cusco terbaharu.

-Mak Uia-

Muhammad

18 Comments

  1. Satu2 keta malaysia yg seksi di pandang… Kalau sapa2 yg dah beli Neo tapi dok biar standard je… buat rugi je der…!!

  2. wow….x sabar pulak gua nk tngok neo yg dah dikerjakan oleh mamat2 jepang nie…

  3. Gua minat tp dah berfamily ni tak sesuai plak nak pkai kete 2 pintu…ngamuk plak nnt mak & pak mentua gua…kekekeh

  4. pergh…..lu orang tgk….org jepun pun pandang proton da skrg…tp….bukan gov kite da tak bg import halfcut lg ke?cane nak dpt halfcut neo cusco…

  5. sebut pasal Neo
    gua mmg bengang dgn salesman gua dulu
    punyela dia nk sorok Neo
    mcm2 dia tipu gua
    stok xdela, phase out la, itula
    nk promote BLM punye psl
    last2 gua bengang
    gua amik Savvy
    siot punye salesman

  6. sabo je la yuri…
    hebat betol neo nie kan….
    kalo la aku pon ade sebijik neo camtu…

  7. …nazir, nk wet byk?…men jackpot bro, ari 2 ade yg mng 28m…gua bc kt the sun…gile ah 28m…

Kata Anda//