Muhammad

16 Comments

  1. gua dah nampak menda ni dari awal sebab dah 2 kali tony tukar nama team ni.. seaakan ada percubaan untuk menyusup secara halus bagi menguasai kepentingan Lotus dari Proton….gua sokong tindakan proton bagi melindungi kepentingan dia dan tindakan Tony seharusnya mencerminkan keinginan seorang korporat kepada keuntungan lebih dari semangat permotoran itu sendiri.. (tuh psl kalah pun tak kisah sebab nama Lotus tuh sendiri dah komersil utk pengkilanan salah satu contohnya.. Air asia pun dapat tumpang sekaki…untung jutaan ringgit.)

  2. gua sokong lu sepat…sebab gua sokong proton…hidup proton…yeahhhh!!!!!

    em….tony cam menyelam sambil minum air je…

  3. betul ke apa gua tulis tu? gua baca balik gua pun sendiri tak paham.. kekhkehekhe

    Min

    Fazrin pi Sydney ker?? aiseyy.. kalau gua tau nak kirim kanggaroo satu

  4. Sepat
    gua dah kirim 2 ekor..1 utk lu..jangan risau..kehkehkeh
    wei, Nayzi+gua musykil..cemana lu tahu dia pegi jumpa kanggaroo ni??

  5. Sepat
    ai da mimpi2 bagai… ape cer…
    mmg penuh la koala bear dlm beg fazrin 4/10 nnt.. hahaha
    ptt la dia duk bising… beg berat… amanah dr sepat rupenye…

  6. bende nie masok mahkamah britain…
    nak tentukan sape yg berhak menggunakan title tersebot…

  7. jika segi undang pun tony menang di british court of justice.
    dari segi moral beliau dan rakan kongsinya sangat kotor.

    proton memberi kebenaran nama lotus racing digunakan pihak tony and co namu beliau secara senjap menikam pihak proton dari belakang dengan mengambil alih nama “team lotus” dari david hunt yang merupakan pemilik nama “team lotus”.

  8. Teringin nak lihat Proton guna brand dan teknologi sendiri kat F1. Harap dapat bina kereta dan enjin lumba sendiri. Biar pun bermula dari petak belakang, yakin semua rakyat Malaysia sokong.

Kata Anda//