Dec 16

Projek Baru GT!

Ok semalam kalau sapa layan mukabuku malam-malam tau lah apa kerja gua. Bos gua sekarang ni dapat job buat mukabuku. Maknanyeeee gua kene keje lebih macam ni.

Gua pun tak dapat info lagi apa tapi Mak Uia buat mukabuku baru. Satu jual barang kereta satu lagi jaga Proton Malaysia.

Kalau lu orang nak tau kasi klik & jangan tak likes:

facebook.com/DagangKar

facebook.com/ProtonMalaysia

Dah tu je. Jangan tanya gua lebih. Gua tak tau mende. Gua nak gi layan sofa jap. Sofa yer bukan sofia. Ah gua lupa nak inform mukabuku GT dah dapat sejuta likes. Eh salah. Seribu likes. Yang menang tu dapat sticker GT. Ekekekekeke.

Sekian.

-Matpon-

Silakan kongsi:

5 comments

Skip to comment form

    • C27 on December 16, 2010 at 4:37 pm
    • Reply

    gua adalah org kedua yang LIKE DagangKar kelmarin..arini je gua tengok dah lebih doploh.. bagus2..

  1. Ah tak sempat rasmi lagi dah ada orang post dulu. Gua nak cas 90% macam ni. Ekekeke.

    • pendita_gila on December 16, 2010 at 9:25 pm
    • Reply

    likes

    • smut_liar on December 16, 2010 at 11:14 pm
    • Reply

    wa follow je..

    • belalang_kontot on December 17, 2010 at 10:21 am
    • Reply

    hoho…i like…

Kata Anda//