Projek Baru GT!

Ok semalam kalau sapa layan mukabuku malam-malam tau lah apa kerja gua. Bos gua sekarang ni dapat job buat mukabuku. Maknanyeeee gua kene keje lebih macam ni.

Gua pun tak dapat info lagi apa tapi Mak Uia buat mukabuku baru. Satu jual barang kereta satu lagi jaga Proton Malaysia.

Kalau lu orang nak tau kasi klik & jangan tak likes:

facebook.com/DagangKar

facebook.com/ProtonMalaysia

Dah tu je. Jangan tanya gua lebih. Gua tak tau mende. Gua nak gi layan sofa jap. Sofa yer bukan sofia. Ah gua lupa nak inform mukabuku GT dah dapat sejuta likes. Eh salah. Seribu likes. Yang menang tu dapat sticker GT. Ekekekekeke.

Sekian.

-Matpon-

Matpon

5 Comments

Kata Anda//