Perodua Myvi Limited Edition Untuk Pasaran UK

Perodua Myvi 2011 LE UK.02

Hari ini hari untuk membersihkan rumah sebab cuti kan. Ke lu orang keje? Baidewei gua ada cerita pasal Perodua Myvi. Jauh sikit ni der sebab ni dari UK. Perodua UK dah bikin 2 jenis Myvi limited edition yang diberi nama Myvi Jet dan Myvi Sport Silver. Dia tak cakap pulak berapa yang limitednya. Myvi Jet ni dia ada chrome handle, side moulding dengan alahai banyak pulak gua nak kena tulis. Jap gua ringkaskan.

Perodua Myvi Jet:

The Myvi Jet features chrome door handles, side mouldings with a stainless steel capping and ‘Myvi’ motif, remote central locking and 10 spoke 14” silver alloy wheels. Available in ebony black in a choice of manual or automatic transmission, this fantastic looking Myvi is priced from only £7,499*, which represents outstanding value for money.

Perodua Myvi Sport Silver:

The Myvi Sport Silver has the same specification as the popular Myvi Sport including a stylish body kit, colour matched side mouldings, chrome door handles and interior carbon fibre finishes and also includes 10 spoke 15” titanium alloy wheels. Myvi Sport Silver is finished in glittering silver and is available in manual transmission for just £7,999*.

Dah sekian. Gua nak g buat jualan rumah ke rumah sebab gua dengar ramai lepak rumah je hari ni.

-Matpon-

Matpon

8 Comments

  1. mahal gila nk di bandingkn dgn malaysia
    UK£ 7499 = 35 980.7817 Malaysian ringgits

    nape kt malaysia myvi 4+k??
    kete ni fully import dari malaysia atau pasang kt sana? ade penjelasan x?

  2. Lagi mau tanya… cuba tanya berapa harga Wira Proton jual kat UK dulu dengan harga yg jual kat Malaysia… aku malas komen sebab walaupun mahal, aku beli gak Wira spec Malaysia 8 tahun lepas…

  3. salam for all…
    hahaha,,,, nak ketawa pon ada kalau tgk yg edisi luar negara ni…utk hantar p sana cantik je korang buat, kalau pasaran kat sini alahai macam pepatah orang lama kera d hutan d susukan, anak dirumah biar kelaparan… sama la macam ni haa.

  4. untuk pasaran Mesia buat kete seperti melepaskan batuk ditangga jer…kalo kualiti camtu dorg nak eksport takkan lepas der ke Eropah tu…

Kata Anda//