Nissan Juke: Laku Ni Brader!

Nissan Juke

Aduhai gua kena kerja hari ni. Kalau lu orang nak tau kereta ni nama dia Nissan Juke. Sebelum lu orang kutuk gua kasi warning dulu ok. Kereta ni jual kat Jepun dari 9 Jun dah laku 5296 buah sampai Selasa. Kereta ni dah lebih dari target diaorang.

Sekian. Pandai gua baca berita Jepun.

Foto: Newspress/Nissan UK

-Matpon-

Silakan kongsi:

17 comments

Skip to comment form

  1. kat mana tempat nak masuk syiling ni mat? gua nak select lagu scorpion ni?

    ps- ala murano facelift dia

    • on June 18, 2010 at 8:57 am
    • Reply

    Masuk pasaran Mesia tak?…mesti rege mahal tak hengat..

  2. sekali tengok buruk jugak muka kreta ni.Ni kalau bawak gi masuk ladang mesti best ni.

    • Merak Kayangan on June 18, 2010 at 11:25 am
    • Reply

    Nissan Joke

    • Nurfiqwan on June 18, 2010 at 1:38 pm
    • Reply

    harga?????/

    • azwan nbs on June 18, 2010 at 2:27 pm
    • Reply

    aku rase org yg design kete nie mesti separuh akal….
    tak pon baru lepas melantak arak tak terkira….

    • Sekeru Longgaq on June 18, 2010 at 2:47 pm
    • Reply

    masuk m’sia mcm xlaku ja,
    orang kebanyakan mana nak beli keta2 mcm ni,
    ni stock ulat buku je beli keta ni..

    • myvi sebu on June 18, 2010 at 3:03 pm
    • Reply

    tapi nampak mcm joke je facelift nye

    • strokeboi on June 18, 2010 at 8:05 pm
    • Reply

    joker

    • 5ruz on June 18, 2010 at 9:23 pm
    • Reply

    Okey la juga x nmpk mengarut sngt

    • hassan on June 19, 2010 at 1:21 am
    • Reply

    tok wan aku tgkk ni mesti dia beli wakk pi bendang hahahhaha

    • Han on June 19, 2010 at 10:21 pm
    • Reply

    setuju, kereta untuk golongan ulat buku~
    wakakakaka..

    elok sangat bagi nama Nissan Joke
    designer yg sgt senget~

    • amir on June 21, 2010 at 4:46 pm
    • Reply

    smart jgak……..

    • megat putra kuning on June 21, 2010 at 7:35 pm
    • Reply

    oklah.tapi masuk msia mesti harga tinggi nak mampos punyer….

    • jijo on June 23, 2010 at 3:34 am
    • Reply

    dah xde idea nak design la tu,aku budget ni msti engineer muda2 baru lps grad

    • jemir on June 24, 2010 at 4:35 pm
    • Reply

    amaa…klakar la lmpu dpan..
    hahaha

    • Ah chong on August 14, 2011 at 11:05 pm
    • Reply

    haha lu all silap beb bukan budak muda beli..nissan punyer rekod lebih 30 peratus pembeli org2 umur 50 tahun ke atas, kete ni cam collectibles item la…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.