MRC 2012 Perlis: Promo daripada Azmeer Yusri

httpv://www.youtube.com/watch?v=DnOY5OXlYZ8

MRC pusingan ke-2 Jo!

Setelah berehat selama hampir dua bulan, bulan ni habuk dan debu menjadi rebutan para penggemar rali di Malaysia ini untuk minggu depan dari 12-13 Mei di Perlis. Juara MRC berganda-ganda Karamjit Singh yang kurang bernasib baik di pusingan pertama tempoh hari setelah mengalami masalah teknikal dengan jentera EVO 9 nya pasti mahu menebus kekalahan kepada Brian Green dari pasukan MRU di Perlis nanti. Pasukan MRU diketuai pemilik pasukan dan juga pemandu Muhammad Rafiq Udhaya sudah pasti ingin mengulangi kejayaan 1,2,3 di pusingan pertama tempoh hari.

Kategori 2wd pula persaingan sengit dijangka diantara pemandu-pemandu seperti Kenneth Koh daripada pasukan Proton, Faidzal Alang, Francis Keng daripada pasukan MRU yang juga pemenang kategori 2wd di Perak. Tidak dilupakan adalah pendahulu kategori Junior yg telah menduduki tempat ke-2 pada pusingan pertama Dinie Nazmie yang mampu memberikan persaingan. Pusingan rali kali ini yg diadakan di Perlis telah menjadi salah satu venue popular dikalangan pemandu dan peminat rali Malaysia kerana permukaan jalan yang dikatakan ‘very smooth’ serta ‘high speed’ juga bakal menyaksikan semula kemunculan Azmeer Yusri untuk bersaing dalam kategori Junior dan 2wd. Setelah berehat Lepas 2 tahun dok relax jer kereta rally si Azmeer nie hidup balik untuk ber-rally dengan bantuan dari sahabat handai, Red Motorsport, R&R dengan tak lupa jugak Hypertuner. Konfirm kereta dia cakap haaa dapat pun pegi rally balik..penat dah asyik dok lepak jer.

httpv://www.youtube.com/watch?v=arpLxgNao8Q

Minggu depan nanti apa lagi jom kita pakat-pakat p perlis buat ramai kat nun utara sana tgk rali.ajaklah kawan adik abang kakak smua layan rally. Syiook woo!! Kalaulah terlepas untuk tengok secara live tunggu nnt GT keluarkan gambar2 cun untuk sekutu GT semua. Sementara nak tunggu rally minggu depan layan dulu video youtube kat atas dari rally kat perlis masa 2011…

-Azmeer Yusri-

Muhammad

One Comment

Kata Anda//