Majalah KERETA 127!

000acoverjulai2010

Gua ada teori. Malam-malam kalau takde lektrik memang panas. Buat kerja pun takde hati orang kata. Lu orang tak pelik mana gua dapat supply internet?.

Ok lah. Selamat membeli.

Babai. Jumpa lagi petang nanti.

-Matpon-

Silakan kongsi:

19 comments

Skip to comment form

    • Sekeru Longgaq on July 1, 2010 at 9:11 am
    • Reply

    akhirnya…setelah lama menunggu

    • on July 1, 2010 at 9:30 am
    • Reply

    Mat…La ni org sumer dok pkai berukben dah…tatau kalo lu masih pakai strimix…

  1. lu dok dalam gua ke hutan simpan matpon? wakakakaka

    • satria_standard on July 1, 2010 at 11:35 am
    • Reply

    perrghhh..mantap wehh fav aku..rx7 veilside kot!!!!! ptg ni trus pg kdai bli whoohoo..;)

    • che po on July 1, 2010 at 2:36 pm
    • Reply

    kat tempt gua x sapa2 lg nie

    • che po on July 1, 2010 at 2:37 pm
    • Reply

    kat tmpt gua x sapa lg ni

    • basikal on July 1, 2010 at 2:45 pm
    • Reply

    akhirnya kini pasti………yuhhhuuuuuuuu…

    • azwan nbs on July 1, 2010 at 5:01 pm
    • Reply

    pehhhh….
    cantik tu….
    sayang tak dpt beli…
    nak SPM…

    • jual air soya on July 1, 2010 at 5:12 pm
    • Reply

    alahai..po kono spm ngn bli mjlh kereta..xeffect pn…cmtu jgk result..huhu..

    • kam4 on July 1, 2010 at 6:50 pm
    • Reply

    gua dah riki kedai mamak dekat rumah gua pagi tadi,xsampai lg MK..lembab betol..

    • asyrani on July 1, 2010 at 10:37 pm
    • Reply

    nk minta tlg kt director dan sekelian alam kru2 majalah kereta supaya cari lah kereta savvy yg telah dimodified atau di make up.aku tgk kt majalah k-kompak pun satu hapak pun takde….asyik2 kereta kancil aje….aku tau la kereta savvy ni tk bape popular….asyik kena kutuk je…mcm la kereta lain tu perfect sgt….tlg ye….saya nk buat idea utk memodified savvy saya…budi baik tuan puan sgt saya hargai.tq

    • on July 1, 2010 at 11:06 pm
    • Reply

    Asyrani

    Cari balik edisi lama, tak silap gua dah tulis 3 artikel pasal Savvy. Mekap street, rally & R3.

    Btw, Tengku Mahaleel, bekas CEO Proton sampai sekarang pandu Savvy lagi.

    • belalang_kontot on July 2, 2010 at 9:08 am
    • Reply

    Gua dlu PMR, SPM, Matrik, Uni nye exam, slambe je beli n bace MK…Duk asrama, tak makan kat kantin semata2 nak bli majalah kesayangan gua…huhu…

    • jual air soya on July 2, 2010 at 9:50 am
    • Reply

    belalang kontot
    same la ngn gua…sbb 2 wa xleh trima alasn xbli MK sbb nk SPM…
    cmner lu nk pndai belaja…nk bahgikn mase bce MK ngn buku skolah pn xpndai…kang bg alsan xleh bli MK sbb nk bce yasin mlm jumaat…??pndai2 la bro…bce MK gak yg lain jgn lupe..

    • keretamahal on July 2, 2010 at 11:20 am
    • Reply

    edc 127 best!!
    byk isi,
    dragwarsndakan,skali 11pages korg bg,huhu
    tinkiu2

    • pelug on July 2, 2010 at 5:24 pm
    • Reply

    gua kehabisan duit untuk beli MK.sekian..mungkin terpaksa hutang

    • azwan nbs on July 2, 2010 at 7:36 pm
    • Reply

    tu la pasal sebab nak SPM nie la mendapat tentangan hebat dari mak bapak aku untuk membeli MK nie….beleter 24 jam….lagi satu hal duit lak sume mak bapak yg pegang….adussss….kat kedai apek tu lak da jual MK nie….meleleh air liur aku nak beli….nak klentong beli bku skola nanti tak berkat belajau….

    • jelapangPadi on July 3, 2010 at 9:18 am
    • Reply

    baru dpt tau yg keta oren dlm tokyo drift tu rupanya rx7,gua ingt keta mat salleh…huhu…

    hmm…bnyak toyota edisi kali nie..

    • 5zul on July 25, 2010 at 9:00 pm
    • Reply

    kancil byak kali nie

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.