Majalah KERETA 124!

Majalah KERETA 124

Serius gua tak tipu MK bulan ni banyak kereta baik. Evo lah, Neo lah cuma Veyron je tak ada apa kes tah. Gua dah malas cakap kat Baii. Dia bukan nak dengar cakap gua. Mentang-mentang lah gua belajar sekolah tinggi 4 tingkat.

TAK JADI PULAK?

Umum mengetahui bahawa 1 Mei nanti, mekanisme penetapan harga bagi subsidi petrol hampir pasti terpaksa dibatalkan. Sebenarnya, saya mempunyai sumber yang lebih awal mekanisme ini sebenarnya dilihat bukan sahaja membebankan rakyat, malah akan lebih terarah kepada perancangan penyelesaian jangka panjang, namun dikhuatiri menyebabkan lebih banyak kesusahan berbanding dengan kita sekarang memang tengah susah. Impaknya kepada saya? Kereta mertua saya yang masih dengan nama saya boleh sahaja dipakai terus, tak perlu tukar nama dan jika ditukarkan sekalipun, kos insurans penama baru pada kereta Wira tahun gajah itu sangatlah mahal tidak terperi.

Jemput baca episod sambungan cakera drama episod ke 100 ribu riyal: Majalah KERETA Sedap! Yeah!

-Matpon-

Silakan kongsi:

21 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on April 6, 2010 at 1:27 pm
    • Reply

    insya allah bulan ada kot veyron modified..

  1. wa nak sangat lu review keter idaman wa Audi R8 boleh tak..sudah jatuh chenta dgn ini kereta..kalau ada video R8 vs 3kati veyron kat utube tolonglaa siarkan…

    sekian

    dari alaska

    • jelapangPadi on April 6, 2010 at 3:12 pm
    • Reply

    gua dah beli,gua baca sikit2 sbb takut abis cepat!!

    veyron?..dalam mesia ni ada ker??

    • dato K on April 6, 2010 at 3:24 pm
    • Reply

    gua da beli dan da abis baca pun…

  2. ada..dalam garaj mat…

    sekian

    dari alaska

    • E-pi on April 6, 2010 at 4:49 pm
    • Reply

    wa dah beli baii…best isu bln ni…
    hrap bln dpan lg gempak…
    bln dpn wa mau alphard bleh??
    heheheheeh

    • jeremy on April 6, 2010 at 5:37 pm
    • Reply

    3.jelapangPadi
    April 6th, 2010 at 3:12 pm gua dah beli,gua baca sikit2 sbb takut abis cepat!
    ……………………………………………………..
    Kalau takut habis cepat , bulan depan kita mintak MK buat review macam neo gtr copy dan paste apa yang ditulis banyak banyak kali baru lambat nak abis baca.

    • on April 6, 2010 at 6:00 pm
    • Reply

    Ape daaa…gua dah khatam lame dah MK bulan ni…
    C27…Ape cer TAXI ride kite nih?…Nampok gayanyer ibarat menunggu bulan jatuh ke riba jer…hahaha

    • Joule on April 6, 2010 at 7:11 pm
    • Reply

    Tadi gua br nmpk kt kedai..

    • carragher27 on April 6, 2010 at 9:30 pm
    • Reply

    CaparZo
    doa-doa la taxi ride tu jadi gak..untung-untung GSR semawa nak naik Evo X dia.. orang tua-tua cakap, tak lari gunung di kejar.. cheewah… hahahaha

    • Kuchiki Shiroyi on April 6, 2010 at 9:42 pm
    • Reply

    Sy jd org pertama beli KERETA if Veyron modified ada dlm ec kandungan. By the way,ni sy x tipu,Labuan dah ada sebijik Lamborghini Murchielago Super Veloce,mg kaya maut la org yg beli tu,ni klu jumpa GTR putih Labuan,agaknya dorg akn drag x sesama sndiri???

  3. Lu orang beli banyak-banyak, buat hadiah hari guru pun best gak MK ni. Jgn main2. Jgn beli Myvitec.

    • kete_hitam on April 6, 2010 at 10:28 pm
    • Reply

    gua x nk beli

    • keta_lama on April 6, 2010 at 10:53 pm
    • Reply

    kat malaysia pn ade sorg dh beli veyron sebijik kalau xsilap.gua serius ni.org perak.

    • pendita_gila on April 7, 2010 at 1:09 am
    • Reply

    min

    nntikan kepulangan ku hahaha

    • carragher27 on April 7, 2010 at 7:32 am
    • Reply

    pendita_gila
    lu dah pindah KL jangan lupa hello gua..

    • faizull on April 8, 2010 at 6:47 am
    • Reply

    bro wa pkai wira a/b stndart hbis pnya..
    klau boleh wa nak cnvert wa pnya enjin tp wa xtau enjin per yang sesuai dgn keta wa..
    wa halap lu boleh tlong smer wa..
    bgtau skali bajet nyer smer wa k…
    chow….
    wasalam…

    • 6posen on April 9, 2010 at 9:24 am
    • Reply

    bro, 2 3 mnjak ni asik salah eja jek?…..artikel da ok sgt, cume bab slh ejaan 2 la…..next isu kasi improve a…chaiyokkk

    • saga_biru79 on April 9, 2010 at 12:53 pm
    • Reply

    bro..gua lOm bli lg MK blan ne..x smpt r nk g bli..ko org rase de lg x ea..?

    • pembaca on April 10, 2010 at 2:04 am
    • Reply

    mmg mantop kandungan kali ini cuma dicacatkan sikit dgn kesilapan jawab soklan dlm ruangan Bengkel(soklan pasal pcd kembara) dan ruangan NEO yg tercopy paste artikel yg sama …

    • taufique_eastriderz on April 14, 2010 at 12:33 pm
    • Reply

    cmne korg keje ni?
    artikel neo 2 bleh plak copy paste…
    potong stim aku tgh bace…
    make sure jgn banana fruit 2 time!!!

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.