Jul 28

MAEPS: Pameran Pertanian

MAEPS

Gambar di atas ini ialah Malaysia Agro-Exposition Parl [MAEPS],  Serdang. Venue ini biasa digunakan untuk pameran pertanian dan macam-macam lagi. Kalau siapa yang terlibat dalam pertanian memang kenal sangat tempat ini sebab di sinilah berlangsungnya MAHA, pameran pertanian mega.

MAEPS ini lebih kurang 30 minit dari KL dan kalau tengok dalam laman webnya memang banyak fasiliti. Bukan setakat boleh buat pameran pertanian tapi macam-macam jenis acara boleh dibuat. Senang kata, lengkap serba-serbi.

Apa kaitan MAEPS dengan blog automotif?

🙂

Sumber: maeps.com.my

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

8 comments

Skip to comment form

  1. kaitan dia ialah korang boleh tgk jentera2 terkini dari agriculture seperti caterpillar, kubota, TATA etc yang terkenal sebagai raja jentera berat kalau nak buat land clearing, bajak, dan sbgnya

    sekian tq

    mat – luamik gambar caterpillar turbo siput saiz perut ko tu ada display kat sana.. kehkehekhek

  2. jeng jeng jeng…!!!

  3. diorang ade jual spare part kat situ..sape nk leh tgok la..tpi spare part sayur la..hahaha

    • lesen_L on July 28, 2010 at 2:37 pm
    • Reply

    diorg jual majalah KERETA dicelah2 sayur2…hohoho…bile MAHA?

    • azwan nbs on July 28, 2010 at 3:29 pm
    • Reply

    yang kuning2 tercacak ke langit tu pebende…???

  4. de mkn free x?klu de aku awal2 smpi..sekian..

  5. yg tercacak kuning tu rollercoaster ngan space shot kot yang mcm kat Genting tu…hahaha…

  6. Ok guys whatever don’t ever trust sepat ok……..n please don’t hate him even though he’s driving vtecccc oppsss myvi bebeh ooo yeahhh

Kata Anda//