KGG: Forum Saga Utara

fsuOk geng. Dah lama gua tak buat Kelab/Kereta Gua Glamor. Gua dapat emel ini dari brader mharryz. Selamat Berkawan ok.

__________________________

Forum Saga Utara atau lebih dikenali sebagai FSU ini adalah port untuk kelab2 saga diutara duduk sebumbung dan berkongsi info serta maklumat, didalam penyatuan ini juga FSU sering kali mengadakan himpunan dan konvoi disekitar kawasan utara. antara Event konvoi serta gathering yg pernah dibuat di bawah FSU adalah, konvoi Mega Gathering komuniti saga dan iswara wilayah utara pada 1/2 mei 2009 yg berjaya mengumpulkan lebih 200 peserta, konvoi jelajah Pantai Merdeka, jamuan berbuka puasa dan banyak lagi..

Event terkini, FSU mengadakan Konvoi ke Hotspring Legong ( Baling ) pada 16 april 2010, dan seterusnya sekali lagi Mega Gathering 2010 pada 1/2 mei bertempat di Pasir Salak Resort yg bakal menyaksikan hampir 300 buah kereta Saga dan Iswara berkumpul yg terdiri dari hampir 17 kelab kereta saga di utara antaranya:

  • KsagaFiore ( kulim )
  • KPSK ( Alor setar )
  • Sepsis IK ( Perlis )
  • PICC ( Perlis )
  • SFC ( Kedah/penang)
  • SCM ( Utara )
  • Gene-SIS ( ipoh/KL )
  • Prism ( Ipoh )
  • LFCO ( Lumut
  • 4GMC ( Manjung )
  • Emperor ( Ipoh )
  • ProSIC ( Penang )
  • TFOC ( Bandar baharu/nibong tebal )
  • FKC ( Taiping )
  • TYFOC ( Selama/Taiping )
  • Emperor kedah ( Alor setar )
  • SIC ( Utara )

mharryz da’ loceng

FSU admin

019-52 555 05

mharryz@yahoo.com

www.ForumSagaUtara.com

___________________________________________

Matpon: Nanti lu konvoi jangan lupa anta gamba kat gua dan mamat Tiara, Mat Kacau. Sekutu lain nak masuk sini pun sama boleh interkom gua sambil hantar 30 cucuk sate ok.

Silakan kongsi:

21 comments

Skip to comment form

    • jelapangPadi on April 18, 2010 at 4:33 pm
    • Reply

    GENG2 BELAH GUA NIE, TPI GUA XJOIN,SBB GUA MAT SEMPIT!!

    • brianbadboyz on April 18, 2010 at 6:56 pm
    • Reply

    BLM pon leh msuk jgk ke??

  1. thanks 2 gear tinggi team 4 support FSU comunity….
    kami di FSU sentiasa mengalu-ngalukan kedatangan anda……

    terbaik dari utara…

    • attfioreRS on April 18, 2010 at 10:02 pm
    • Reply

    Thanks a lot`Gear Tinggi`
    Setapak lagi kami(FSU)maju bersama Gear Tinggi!

    “Bersama Melebarkan Sayap Komuniti Saga&Iswara Wilayah Utara“

    • jantzen_625 on April 18, 2010 at 10:39 pm
    • Reply

    thanx a lot for gear tinggi
    semoga saga iswara dapat terus bertapak di bumi ini

    • Roozhent on April 19, 2010 at 8:52 am
    • Reply

    Thx a lot 2 Gear Tinggi..
    Kipidap FSU

    • nageputeh on April 19, 2010 at 11:57 am
    • Reply

    thanks a lot gear tinggi..
    Kipidap FSU..

    • palito_cabana7411 on April 19, 2010 at 4:20 pm
    • Reply

    ribaan trima kaseh 4 geartinggi..
    majulah saga iswara utk malaysia terchenta!!

  2. jutaan trima kaseh 4 geartinggi..
    majulah saga iswara utk malaysia terchenta!!

    • matjeff on April 19, 2010 at 8:02 pm
    • Reply

    terima kasih geartinggi
    minta maaf kawan2 Ksaga ari 2 tak leh nak join aiq panas kena keja plak…hangit……

    • jin kuning on April 20, 2010 at 10:29 am
    • Reply

    Bebanyak terima kaseh di ucapkan kepada geartinggi..
    bersama kita mengangkat martabat pemilik saga iswara Utara khasnya, Malaysia Amnya..

    • YEH on April 20, 2010 at 3:56 pm
    • Reply

    klu saga orient taun 86 bleh join dk???tgai hakat dpan ja…

    • mharryz on April 22, 2010 at 1:20 pm
    • Reply

    bro yehh,
    amat dialu2kan………sambil menambah rakan2 seperjuangan……

    • jebat on April 22, 2010 at 1:48 pm
    • Reply

    besh..besh..saper presiden fsu nih…keep it up

    • mharryz on April 22, 2010 at 1:57 pm
    • Reply

    FSU bukanlah pertubuhan kelab kereta. tetapi sebuah platform @ tmpt untuk kelab2 kereta Saga dan iswara duduk sebumbung dan berinteraksi antara ahli2 kelab…. disamping mengeratkan hubungan sesama kelab…….. terbaek dari utara

    • finie on May 4, 2010 at 12:57 pm
    • Reply

    best oooo….. g konvoi v3 pasir salak

    • broBEJ on July 9, 2010 at 12:20 pm
    • Reply

    salam…forum ni utk org yg pakai saga ja ka….

    • eddie gerero tfoc on July 22, 2010 at 4:36 pm
    • Reply

    cyalah geng saga utara .rare rare tu

    • huhu on July 17, 2011 at 5:57 pm
    • Reply

    testing2 dh msk blm,ober2 😀

    • huhu on July 17, 2011 at 5:59 pm
    • Reply

    alamak tmpt ni dh lma xdk org adoi

    • uda on April 30, 2013 at 3:52 pm
    • Reply

    gua nak tanya sikit kalau ada idea untuk modify distribotor gua pakai 12 v selalu kong tq.

Kata Anda//