Kempen Turunkan Harga Kereta

Nah. Selamat Hari Kemerdekaan ke 55. Janji Ditepati. Lu orang jangan memain kutuk, kang gua masuk ke dalam. Kes akta online ni.

Sekian. Terima kasih. Sampai jumpa lagi, gua nak google cara nak bisnes lemang.

Kah kah kah gua copy paste aje entri semalam. Ini lah dinamakan work smart. Hnnnns hnssss hnnsssss.

-Matpon-

Matpon

13 Comments

  1. Brape duit hondaz crz hibryd manual klu dah turun harga… Gua minat sgt itu kaler putih satu kali tgk mcm crz type R der….

  2. sokong sesokong sokongnya!!!! hold dulu la nampak gayanya hiway cruiser gua… x dapat banyak, sikit pun jadi la daripada xde lgsung!!!!

  3. kempen terbaik di musim-musim dekat pilihanraya ni.tapi…mungkin lebih tepat kalo tukar ayat kempen tu kepada..”mansuhkan cukai eksais dan jualan kereta”..

  4. kalau tk turun habis pun kurang2 bagilah tax lebih murah pd rakyat..bersesuaian dengan slogan RAKYAT DIDAHULUKAN

  5. dah lama sangat bro… 55 years already, kayuh2 x sampai2 juga, makin jauh lg ada. masa utk berubah…

  6. kowang nak kne marah ngan bigmomma?hahahahaha…kesian bijan…pening jew aku tgk…..mcm sam ckp buat ayat mansuhkan cukai tu…geeeeeeeeeeeeerenti hesteria big momma…change!yes we can!!

  7. nampak gayanya kena tangguh dulu joe hiway cruiser gua, tunggu pru 13 dulu kot, mana tau menang plak pembangkang nanti. ada harapan turun harga keta. x banyak sikit2 pun jadi la drpd xde lgsung. bak kata rafizi, berperingkat peringkat… takat ni pakai aje la apa yg ada dulu nampaknya… pasal perdana tu, gua ada la interview sorang dua kengkawan yg pakai perdana stendet, kata diorg minyak agak kuat juga, x jadi la kot, he he. sedang mengusha cefiro a33 org tua ngan accord cf, mcm best je… tp cutting out sket la…

  8. x larat bro nak menyara beemer tu. gua dgn kawan gua ada juga konon2 cadang nak amik e36 2nd hand. harga murah boleh tahan tp setelah menginterview seorg pomen di bkt beruntung(nama dirahsiakan) yg sedang mengoberhol 5 series taun 90an(lupa la kod dia), kos semua sekali dlm 8k maka kelab bmw sk sg tengi terpaksa dibatalkan, he he he… altezza tu mcm best je, tp risau juga nak pakai pasal kt tg malim ni gua belum jumpa lg ada org pakai, impreza ver7 ada plak, heran2…

  9. gua tgh kumpul2 info kat youtube, review, test drive altezza(is200), civic 01-05, lancer gt, accord 00-03 ngn cefiro a33 x jumpa la plak…

  10. ni yg gua tgh pening ni bro joe ngn sam. sebenornya dah nak dekat setaun dh pening. member2 dok ngutuk, hari2 bukak mudah tp belinya x jugak, ha ha. gua xnak rushing sgt, nak cari pun keta 2nd hand je, cukup la 1st car dulu beli baru, malas dah nak utang lama2. so kali ni gua nak telek puas2, nak pikir masak2, wat homework secukup rasa baru gua decide. altezza tu mmg best tp kena wat personal loan lah pulak, hu hu…

Kata Anda//