Hyundai i-flow!

59786hyu-

Gua rasalah Pameran Kereta Geneva ni macam nak raya bagi syarikat kereta. Semua pakat sibuk nak tunjuk kereta konsep masing-masing. Kalau Geneva tu macam nak pergi Singapura gua syak mesti Baii dah ajak gua pergi. Mat Kacau tak bayar PTPTN jadinya selamat tinggal lah dia. Yang ini pula kereta konsep Hyundai yang dinamakan dengan nama i-flow, nasib tak letak i am handsome.

Gua nak tulis panjang pun tak reti, i-flow ni desain di studio Hyundai di Russelsheim, Jerman dan ikut konsep fluidic sculpture. Benda apa pun gua tak tau.

Babai.

Sumber: Newspress/Hyundai

-Matpon-

Silakan kongsi:

6 comments

Skip to comment form

    • pelug on February 15, 2010 at 3:09 pm
    • Reply

    konsep memang suma lawa…bila kuar yang betol lak jadi hampeh jer

    • carragher27 on February 15, 2010 at 8:16 pm
    • Reply

    kalau perasan, jenama Hyundai sekarang ni semakin mengganas..

    • pendita_gila on February 16, 2010 at 12:03 am
    • Reply

    jangan harap lawa je tapi kualiti xde

    • Han on February 16, 2010 at 10:09 am
    • Reply

    sokong carragher27
    antara jenama yang makin menaik aku tgk skang nih..

    • azwan nbs on February 16, 2010 at 3:28 pm
    • Reply

    nape design kete zaman skang nie dah tak rupe kete lagi…????

    • on February 17, 2010 at 10:04 am
    • Reply

    Carragher…biler nak TAXI ride nih?

Leave a Reply to CaparZo Cancel reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.