Honda CR-V Concept

Honda CR-V Concept 2011.01

Honda kongsi secara eksklusif dengan sekutu GT di Malaysia dan seluruh dunia Honda CR-V Concept. Ok amacam ayat gua? Power? Honda CR-V baru lebih agresif katanya. Enjinnya pula lagi efisyen dari model lama. Honda CR-V dijual lebih dari 160 negara di dunia. GT pula dibaca dari seluruh dunia. Memandangkan bos gua nak amik stap baru gua kena jadi rajin. Baru lu orang saspen nak jadi opis met gua. Gua ni kaki buli. Nak-nak stap baru.

Sekian. Babai.

-Matpon-

Matpon

7 Comments

  1. kenapa laa tak keluarkan hybrid supercharger.. gua harap honda eventhough mau go for green tapi kelajuan keretanya pun harap ‘green’ jugak laa jgn lemau

  2. Artikel kereta yang baik bagi aku menyebutkan juga harga/kos kereta ni di pasaran. Dalam keadaan ekonomi yg tak menentu ni, macam mana baik pun spec sesuatu kereta tu, peminat (especially orang macam aku) akan menilai kemunasabahan spec dgn harga.
    Tak tahu kenapa aku berkira sangat……..

  3. bos gua kate thn ni ade honda city facelift n hybrid crz. ntah betul ke tidak, kite tunggu je laa..

  4. Sesungguhnya posting ni adalah dari hati nurani gua. Lu orang jangan memperkotak-katikkan kan gua yang ikhlas ini. Sekian.

  5. bleh x bg pendapat mana lg ok, honda civic hybrid 1.3,civic 1.8s n 1.8sl.dlm dilema nak beli yg mana satu.

Kata Anda//