Nov 02

Honda Civic Hybrid RM109k je der!

Honda Civic Hybrid.01

RM109k je der Honda Civic Hybrid. Gua kasi post sama lu orang. Lagi murah dari Honda Freed dan macam-macam lagilah. Honda Goldwing jangan lu buat kira. Kalau lu orang beli Civic ni jangan niat mau resing sama gua. Confirm tak leh makan Veyron. Kekekekekek.

Gua saspek brader yang nak beli Civic biasa mesti kucar-kacir mana mau angkat.

Foto: Newspress

-Matpon-

Silakan kongsi:

12 comments

Skip to comment form

    • Sekeru Longgaq on November 2, 2010 at 8:34 am
    • Reply

    mat dia punya spec xde ke..

    1. @SL

      Dari pemahaman gua lah. Kete ni 1.3 je tapi ada hybrid. Sekian. Jangan tanya lebih. Gua keje pagi ni. Minyak punya hal.

      Babai.

    • C27 on November 2, 2010 at 9:00 am
    • Reply

    jangan-jangan Boon Siew pun nak keluarkan EX5 hibrid tak??

    • 6posen on November 2, 2010 at 9:07 am
    • Reply

    …hage myk da nek lg weiiii…sje iklan…hehe

    • belalang_kontot on November 2, 2010 at 10:05 am
    • Reply

    roadtax murah+mesra alam…tapi insuran?

  1. woi keter ni slow sbb bonet dia penuh bateri duracell kekekekeke

    btw good buy.. at good price.. 1.3 pun ok aper utk town driving and long distance janji minyak safe..

    bila hybrid cr-z nak masuk ehh??

    • Joule on November 2, 2010 at 12:45 pm
    • Reply

    1.3 die ada 3-stage vtec tu..

  2. patut le murah 1.3 jer…leh test power ngan Myvi…hehe

    • renjer malaysia on November 5, 2010 at 1:18 am
    • Reply

    leh test ngn avanza…wakaka

    • Basikal buruk on November 5, 2010 at 11:23 am
    • Reply

    test gan besikal aku nak..ada bran…

    • ola on June 8, 2011 at 10:44 pm
    • Reply

    tapi mane best kalau ngan prius???

    • ros on August 9, 2011 at 1:51 pm
    • Reply

    bleh bagi pendapat korang tak mane lagi baik untuk dibeli dari seluruh aspek kereta honda civic hybrid,civic 1.8s atau civic 1.8sl

Leave a Reply

Your email address will not be published.