Harga Terkini Nissan dan Impul

Helo geng. Perkhhhhh lame gile gua tak keje der. Nasib gua jenis keje takde show cause letter kalau tak gua saspek dia punya tebal leh jual kat recycle. Yes sekarang basikal fixie memang tengah into. Sebenarnya gua nak post harga Nissan ni. Tapi gua pelik ar asal Jumaat je gua post asal gua post je hari Jumaat. Mungkin inilah tugas gua sambil ingat mengingati sahabat sahabat semua tentang kemuliaan hari Jumaat.

Sekian. 10q.

-Matpon-

_______________________________________________

Make/Model Price RM Engine (cc)

NISSAN Stended mended

Sentra Sport 1.6L (M/T) 85,750.00 1,597

Sentra Sport 1.6L (A/T) 89,800.00 1,597

Latio Sedan 1.6L (A/T) 89,800.00 1,598

Latio Hatchback 1.8L (A/T) 99,800.00 1,798

Sylphy 2.0L (X-CVT) 114,880.00 1,997

Sylphy 2.0L (X-CVT) Luxury Navi Package 120,380.00 1,997

Grand Livina 1.6L (M/T) 86,800.00 1,598

Grand Livina 1.6L (A/T) 89,800.00 1,598

Grand Livina 1.8L (A/T) 98,800.00 1,798

Livina X-Gear 1.6L (A/T) 82,800.00 1,598

Serena MPV 2.0L (A/T) Comfort 136,500.00 1,998

Serena MPV 2.0L (A/T) Highway Star 146,?950?.?00? 1,998

Frontier 4WD 2.5L (M/T) Spirit (Diesel) 82,686.06 2,488

Navara 4WD 2.5L (M/T) Standard (Diesel) 89,800.00 2,488

Navara 4WD 2.5L (M/T) SE (Diesel) 94,800.00 2,488

Navara 4WD 2.5L (A/T) Luxury (Diesel) 105,800.00 2,488

Navara King Cab 4WD 2.5L (M/T) 82,800.00 2,488

Navara 2WD 2.5L (A/T) Calibre 89,900.00 2,488

X-Trail 4WD 2.0L (A/T) 133,800.00 1,998

X-Trail 4WD 2.5L (A/T) 144,800.00 2,488

X-Trail 2WD 2.0L (X-CVT) 149,500.00 1,997

Urvan – Panel Van * 3.0L (M/T) (Diesel) 79,810.00 2,953

Urvan – Semi Panel Van * 3.0L (M/T) (Diesel) 85,360.00 2,953

Urvan Microbus 14 seater 3.0 L (M/T) (Diesel) 99,313.00 2,953

370Z Coupe 3.7L (A/T) 370,000.00 3,696

370Z Roadster 3.7L (A/T) 399,900.00 3,696

Murano 3.5 L (X-CVT) 330,000.00 3,498

Teana 2.0L Comfort 141,000.00 1,997

Teana 2.0L Luxury 145,000.00 1,997

Teana V6 2.5L Premium 173,000.00 2,496

Teana V6 3.5L Exquisite 248,500.00 3,498

___________________________________________________

Make/Model Price RM* Engine (cc)

NISSAN – IMPUL MODEL

Edaran Tan Chong Motor Sdn. Bhd. Tel: 1-800-88-8368

Latio Tuned By Impul 1.6 ST (M/T) 95,466.00 1,598

Latio Tuned By Impul 1.6 ST (A/T) 100,740.00 1,598

Latio Sport Tuned By Impul1.6ST-L (A/T) 108,766.00 1,598

Latio Sedan Tuned By Impul 1.6L (A/T) 100,800.00 1,598

Latio Hatchback Tuned By Impul 1.8L (A/T) 110,800.00 1,798

Grand Livina Tuned By Impul 1.6L (MT) 97,500.00 1,598

Grand Livina Tuned By Impul 1.6L (AT) 100,500.00 1,598

Grand Livina Tuned By Impul 1.8L (AT) 109,500.00 1,798

Sylphy Tuned By Impul 2.0L (X-CVT) 125,980.00 1,997

Sylphy Tuned By Impul 2.0L (X-CVT) Luxury Navi Package 131,480.00 1,997

Sentra Tuned By Impul 1.6L (MT) Comfort 94,500.00 1,597

Sentra Tuned By Impul 1.6L (MT) Luxury 98,500.00 1,597

Sentra Tuned By Impul 1.6L (AT) Comfort 98,600.00 1,597

Sentra Tuned By Impul 1.6L (AT) Luxury 102,600.00 1,597

On-The-Road-Price (metallic colour, private individual with insurance) valid in Peninsular Malaysia only.

Prices, specifications and accessories are subject to change without prior notice.

updated as at: 30 September 2011

Matpon

15 Comments

  1. huihh…xde yug bwah 70k…hmmm (campur2 interest die dh telbih mahal lgnye…adoii…cukai2…AFTA2…)

  2. Aku syak Mat Pon jadi part timer sebagai salesman Nissan.
    Mat Pon, mana no contact ko utk berurusan jual beli ni?

  3. ada duit RM200K pakat bli umh…belen,carik cefiro a31 or sentra genting…..

  4. Ko dok area mana nih dapat rumak RM200k? Apartment boleh la kot. Apapun, aku tgh suffer sikit dengan harga rumah yg merepek sekarang nih…. peliknya, camne mahal pun rega kereta kat Malaysia nih, rakyat masih mampu memilikinya…

  5. sesungguhnya gua menerima surat elektronik daripada Nissan lalu gua mengepos ke dalam sini tetapi gua ada juga cita2 nak minta komisen 90% lalu gua dah ZZzzzZZzz sekrg ini lalu gua pun ZzzzzZZZz. sekian. 10q.

  6. gua bli umah semi D 195k jer kat.area slangor 4blik lagi…kalau bli nissan..duduk paking bawah pokok la jawabnya…he..he..he

  7. mahdi:belen tu buat mkn ank yatim,ye xdok??beli nissan ni bkn paking bwh pokok je,,alih2 besi dia pun kne mkn lo…

  8. Apo mhl sngat kete .pada den boli kete baek den boli romah .peeda

  9. Pada beli kete smahal ni ,baik beli kete murah lagi best,kalau beli kete mahal nk buat apa.kete mahal same je n kete murah ,kalau accdent kemek gak ………….hahahahahahaha

Kata Anda//