Gua Minta Tolong Ni Weh!

Sikit lagi gua buat tak jadi memang gua tutup GT ni. Sapa sini belajar sains kom ke internet ke coding ke apa ke leh interkom gua tak apa kes header tak kua dalam IE8? Gua tengah panas ni silap gua mandi air sirap bandung.

Kalau sapa ada emel Bill Gate bak sini gua nak telegram dia. Ngamuk bos gua kalau gua tak setel.

-Matpon-

Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • kete_hitam on June 2, 2010 at 10:36 pm
    • Reply

    ekeke… gua buat header an footer dalam ms office tau la.

    • on June 2, 2010 at 11:27 pm
    • Reply

    software ape lu pkai ni Mat?

    1. Wow. Gua pakai bajulembut tekanperkataan. wordpress. Gua dh nk cari bantal jap esok sambung lg. Kalau gua takde jgn lupa interkom gua. Selamat gelap.

      I hate Mat Kacau. Sepat where are u how r u feeling good?

    • azwan nbs on June 3, 2010 at 2:58 am
    • Reply

    jangan guna IE8…guna chrome ke,opera ke,safari ke…
    check browser ngan internet connection….pc pon check…windows ngan software check skali…

    • jelapangPadi on June 3, 2010 at 8:48 am
    • Reply

    gua reti buka musang berekor berapi jer,yg len2 gua fail…

    • En. Gosip on June 3, 2010 at 9:01 am
    • Reply

    Lu cuba check dengan file style.css ( http://geartinggi.com/wp-content/themes/dodo.1.2.1/dodo/style.css )

    1. Bila save dia punya style dalam firefox ok cun…
    #header-bg {
    background:#E7E6E6 url(images/HeaderGT1000Israel.jpg)no-repeat scroll 0 0;
    height:165px;
    position:relative;
    border-top:4px solid #FFF;

    2. Bila save dalam IE8 dia punya style dalam firefox sudah tukar jadi:
    #header-bg {
    BORDER-TOP: #fff 4px solid; POSITION: relative; HEIGHT: 165px

    • on June 3, 2010 at 9:10 am
    • Reply

    Tak paham aku…

  1. hallo matpon

    gua ada ni tengah lambung hempas PDA kawan lu kat dinding.. boss gua suruh katanya mesti menepati piawaian ladang sawit he he he

    IE8? gua tau evo8 aje hehe

    • strokeboi on June 3, 2010 at 12:19 pm
    • Reply

    wa tolong…..
    bace jer……..

    • jual air soya on June 3, 2010 at 1:07 pm
    • Reply

    benda senang pn nk mintak tlg org,lu msukkan pendrive yg de lagu ‘senyumlah’ dr m daud kilau pastu psang lagu 2 pastu lyn jap pastu mst ok mslh lu pnyer header xkuar 2..kcang der..

    • apai jb on September 15, 2010 at 8:38 pm
    • Reply

    aq rse dlm stiap mjlh kne ad modified untuk kete harian dan modified untuk race…bru pelnggan nk bli…bab bicara teknikal tu mmg dh bgus untuk pngguna knderaan 4 roda yg x tau ape2 psl kndraan mreka…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.