Gambar Risikan: Perodua Myvi Baru?

Perodua Myvi ke ni.01

Sedar tak sedar Perodua Myvi dah berusia atau hampir 5 tahun. Di atas jalan raya beratus ribu unit bahkan menjadi kereta terlaris Malaysia sejak beberapa tahun. Rasanya memang dah sampai waktunya Perodua Myvi diganti dengan model baru kan?

Sumber: Funtastickodesign.wordpress.com

-Mak Uia-

Muhammad

20 Comments

  1. Ala…kompom salin passo je ni…pastu tukar sana sini skit…letak emblem perodua…setel…

  2. bosan?teknologi pe dia pki?jepun?malaysia?tp tetap laku,rakyat malaysia skrg pkr jimat mnyk,bleh jln jauh..dh okey dh..

  3. cuba perodua buat myvi ngan K3VET tgk….mesti laku mcm goreng pisang panas…

  4. alaa kalo nk kompare ngan savvy(sawi)…cun ai yg ni ha…suke le sepat…oit sepat…jom kita g book myvi….

  5. ni kt jepun da kuar la.try search cfrm ade.member aku kje kt produa gtau da kuar prototype myvi sedan 1.5.tp xsure kuar ble.

  6. mmg myvi baru.. next year around may or jun kuar r keter ni…

    sumber : spupu gua dah buat safety check kreta ni hehehe!!!

  7. cantik tapi maybe harga mesti mahal gila,nama je keta msia, kerajaan suh belilah brangan buatan msia tp mahal cam keta import aku teringin satu hari nanti suma brand keta kat msia ikut spec harga keta kat u.k

  8. cm besa ja pun xda y baru…ee cuba try wat bentuk lekir..baru kac rendah bamper d depan kn bgus..warga2 PROTON tolg buat k..t sa jd urg ptma y beli…

Kata Anda//