Dec 01

Gambar Risikan: Perodua Myvi 2011?

Perodua Myvi ke 2011.01

Rasanya pengganti Perodua Myvi dah tidak berapa lama lagi. Sekarang ini dengar kata ujian tengah giat dilaksanakan. Terkini gambar risikan lebih jelas dan walaupun bentuk lebih kurang sama dengan Perodua Myvi tetapi jika diamati betul-betul kita dapat tengok perbezaannya. Perodua Myvi baru katanya akan menerima enjin 1.5 liter, jika iya maknanya lebih berkuasa atas faktor nisbah berat dan kuasa.

Sumber: blogtue.blogspot.com

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

18 comments

Skip to comment form

    • cb400vtec on December 1, 2010 at 12:28 pm
    • Reply

    asal la photographer ni xamik gmbr dpn skali..alang2 da amik gmbr belakang 2..sepat teruja nk tgok gmbr depan..

    • Sekeru Ketat on December 1, 2010 at 12:33 pm
    • Reply

    gambar risikan blah depan xde ke,ade la beza skit..

    • megat putra kuning on December 1, 2010 at 1:15 pm
    • Reply

    sepat!!ko pegi gadai myvi lame ko tu cpt!!!jual ke ape ke,bru meriah!!!

    • C27 on December 1, 2010 at 2:37 pm
    • Reply

    hah..inilah dia myvi en sepat..kehkehkeh… tak jadi ke tak nak amik kak vi sepat oi..

    • azwan nbs on December 1, 2010 at 5:37 pm
    • Reply

    da tak payah nak tukau bodykit lagi da nie sepat…
    beli sepat jgn tak beli…

  1. myvi ni letak pa nnti,kusi kulit?,bodykit?,penal radio de corak2?,sportlite?,rim 14inci kaler2?,myvi sebelum ni pn dah bubuh..kane tipu jer dgn perodua..hehe..pe2hal myvi tetap laku2..

  2. jgn beli myvi rugi woi..beli atau tukar kancil anda jadi L5 ..hari hari drive nyaman pak!!

    • yuri on December 1, 2010 at 9:39 pm
    • Reply

    D54T
    april 2011
    1.5 enjin avanza beb

    • encikpadil on December 1, 2010 at 10:36 pm
    • Reply

    buh la enjin turbo plak, baru teruja nak beli…

    • bos on December 2, 2010 at 3:05 am
    • Reply

    cmner lak ni,ari tu dpt info kuar myvi sedan.ni compact ag.aduhhh

    • hasang on December 2, 2010 at 12:54 pm
    • Reply

    Ape cer… Bile nk develop produk sendiri..

    • bleed on December 2, 2010 at 8:27 pm
    • Reply

    @ Hasang
    pergh pedas berkrim perlian anda. saya suka.
    udah2 le tu rebadge ye perodua. korg kasi tokey kedai potong kaye je sbb dpt jual besi buruk yg org buang2 kt jepun kt org msia…

    • mr.budu on December 3, 2010 at 3:31 pm
    • Reply

    korang la bg tokey apkat kaya..gi beli bodipart keta eksiden pasang kt keta korang..nk beli yg mahal x dak duit…wakakaka..

    • exJAVANESE on December 3, 2010 at 4:26 pm
    • Reply

    udah2 la tu perodua…
    flatform Myvi gak yg diuboh nyee… ate pnat udoh teman mnegoknyee…

    • palie on December 3, 2010 at 4:35 pm
    • Reply

    exJAVANESE…..kalo penat lu jgn la tgk bai
    lu tgk kete lain dulu, dah ilang penat lu usha myvi lik ekk

    • MUS on December 7, 2010 at 12:51 am
    • Reply

    Ni 100% full body change… menurut sumber maybe dlm 2nd Quater next year akan dilancarkan…

    • zann on December 9, 2010 at 9:23 am
    • Reply

    tu la kalau org yg tak tahu buat2 tahu…untuk makluman perodua buat hanya kete2 compact sajer …takkan ader edisi sedan..

    • joy anne on February 20, 2011 at 11:20 am
    • Reply

    ni pehal pic tayang bontot jak ni.excited plak nak tengok bahagian depan dia.

Kata Anda//