Nov 03

Gambar Risikan: BMW 5 Series 2011!

BMW500

Hello BMW!

BMW52011002

BMW52011001

BMW 5 Series ini bakal dijual tahun depan. Rasanya kalau ikut trend biasa rakyat Malaysia, 5 Series ni akan bersepah di jalanraya kita.

Sumber dengan izin: BMWBlog.com

-Mak Uia-

Ps: Lu nak cakap apa Matpon?

Silakan kongsi:

29 comments

Skip to comment form

    • najeep on November 3, 2009 at 11:18 pm
    • Reply

    gua nak cakap kat lu apasal majalah keta tak sampai2 lagi kat
    tempat gua….

    • kete_hitam on November 3, 2009 at 11:25 pm
    • Reply

    bleh tgk je la…

    • VTECstdrd on November 4, 2009 at 6:44 am
    • Reply

    ape hal berbatik je catnye
    ke stiker cover sementara utk cover cat je
    tp aku x minat sgt bm ni sbb x mmpu nk byr heee
    minat utk tgok je lh

    • carragher27 on November 4, 2009 at 7:06 am
    • Reply

    kalau gua order ..mau gua kena jual tanah dua tiga relung nih

    • kete kite on November 4, 2009 at 7:54 am
    • Reply

    Kete idaman aku ni.
    BMW buat kete mmg sume cantik..

    • shah_mivec on November 4, 2009 at 8:28 am
    • Reply

    setelah seminggu gua berulang alik kedai mamak jual buku,akhirnya gua berjaya dapatkan achtung 30 arini…

    • zulkim on November 4, 2009 at 8:42 am
    • Reply

    BEST MAN WIN

  1. Banyak Makan Wang……

    • narutO on November 4, 2009 at 10:04 am
    • Reply

    xminat lngsung…

    • lesen_L on November 4, 2009 at 10:09 am
    • Reply

    tgk gambar je le…

    • on November 4, 2009 at 12:00 pm
    • Reply

    Aku penah naik BMW (Bas Mini Wilayah)…hahaha…Eh mat…Apsal majalah KERETA lambat kuar bulan nih?

  2. BMW – Beri Mekanik Wang..eheh..
    anyway, gau da sambar majalah kereta senaskah..
    gammar isu nie semua cun2..
    terutamanya gambar KE Drag atas lori tu..
    kipidap sekutu..

    • LooLaapaloza on November 4, 2009 at 6:40 pm
    • Reply

    gayanya mantap nie..grill lebar je mcm 7series..yela confem bersepah2 on the road kt kolumpo pasnie..bleh komen n tgok aje la..jdla..

  3. bakal2 keta idaman mereka yang layan MLM, stock exchange, Hai-O.
    betul ape! sendrik tengok la gambar orang2 camnih. Tak berposing dengan BMW, Mercedes, paling cikai pon Naza Ria.

    “Pakcik pon nak jadi jutawan jugak!”

    • jarud on November 4, 2009 at 10:36 pm
    • Reply

    aku x jumpa kereta?apsal?

  4. btol2 ex-Z2H..hehehe..

  5. Cis, apa kes nama gua kena petik ni?

    Gua tak heranla BMW ni semua. Gua minat Kawasaki.

    • exJAVANESE on November 6, 2009 at 1:07 am
    • Reply

    BMW – Banyak Makan Wang – pn ble gak!! hahahahampeh….

    • lancer ck2 on November 6, 2009 at 8:34 pm
    • Reply

    emmm apsal mjalah kereta lmbat smpai kat p.d bulan ne dan blan 10…..?

    • pelug on November 7, 2009 at 1:34 am
    • Reply

    gua minat awek!!!!!
    keta gua tak into sangat…

    • azizan on November 8, 2009 at 1:20 am
    • Reply

    majalah keta best la….sampai gak ke tempat aq kat tawau…
    amcm best kan tawau….

    • alang saro on November 16, 2009 at 4:12 pm
    • Reply

    BMW..banyak mintak wang

    • mitsu on November 24, 2009 at 7:19 pm
    • Reply

    aku klu dpt bm ni free bole laa nak pakai, tp klu nak beli sendiri tak tau bile br dpt. mana tau aku menang peraduan kerrr…. heheheheheh…

    • ekjos hingaq on December 2, 2009 at 11:11 am
    • Reply

    er…
    cantik, batik canting ke batik lukis…

    • on December 8, 2009 at 3:42 pm
    • Reply

    2 batik cop guna kaki lah bro…

    • on December 8, 2009 at 3:43 pm
    • Reply

    grill depan sama mcm 7series yg dah ada kat pasaran..grill lebih ke depan gak..
    nk lebih jugok…

    • mugenRR on December 13, 2009 at 9:53 am
    • Reply

    cmne pn bmw mmg terbaik!!!

  6. terbaek mmg terbaek jo….tp BANYAK MENKETEDARAH WANG.maintenance x hengat

    • optimusiswara on December 25, 2011 at 9:11 am
    • Reply

    majalah free xder plak

Kata Anda//