Jan 02

Gambar: Proton Inspira

Proton Inspira 2010-13

Hits Proton Inspira adalah antara yang tertinggi dalam GT, cerminan yang model ini popular. Dengan tema Yang Bijak Memilikinya saya rasa Inspira menepati kempen yang dilaungkan.

Inspira adalah kereta sedan dengan interior luas, selesa, kejuruteraan Jepun dan paling penting dijual pada harga tempatan – faktor penjualan terbesar. Ringkas cerita, Mitsubishi dengan lencana Proton.

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

9 comments

Skip to comment form

    • azwan nbs on January 2, 2011 at 10:23 pm
    • Reply

    kete nie memang best…dalam dia punye luas…..ckp pon bole berdengung….selese wooo…pakkal le mahal…..

  1. Yelah gua tau ar Veyron kecik

  2. matpon,Veyron lu ade brape pintu??

    • riz on January 3, 2011 at 4:12 am
    • Reply

    apasal dekat but belakang tu Persona plak

    • jelapangPadi on January 3, 2011 at 8:55 am
    • Reply

    gua dah bertemumuka dgn inspira di jalanan…

    • belalang_kontot on January 3, 2011 at 9:53 am
    • Reply

    kaler ni la semalam gua betembung ngn inspira…eh, ape punye ayat la gua gune…huhuhu….

  3. pakat la gaji gua kecik tak mampu nak paki inspira ni…kalo tak dah lama gua order…

    • smut_liar on January 4, 2011 at 9:44 pm
    • Reply

    harap2 dpt lah bank luluskan loan gua…

    • 6posen on January 6, 2011 at 9:16 am
    • Reply

    …hnya mmpu tgok gmbo…

Leave a Reply

Your email address will not be published.