Jun 29

Gambar: Perhimpunan Skyline 2010!

P1000332

Pada 19 Jun 2010, geng-geng Skyline seMalaysia ada anjur perhimpunan tak rasmi di Putra Heights, Selangor. Perhimpunan ni berjaya menarik lebih kurang 50 buah Skyline dari model R32 hinggalah ke model R35. Ada yang datang dari Muar hanya semata-mata nak join sekaki. Tak ada apa-apa aktiviti lain pun dianjurkan, hanya minum-minum teh tarik tapi semangat pemilik Skyline datang berhimpun memang terbaik.

Ada jugak beberapa model Skyline yang boleh kira spesis rare yang datang macam sebuah versi R34GTT Tommy Kaira, satu R33 GTR dengan bodykit ORIGINAL Top Secret dan sebuah R32GTR asli yang memang cukup susah nak jumpa kat sini. Geartinggi ucapkan tahniah kepada penganjur dan jangan lupa jemput kami lagi.

Enjoy gambar-gambar nih!

-Amid-

Matpon: Ok. Nanti gua jemput lu Gath Veyron. Babai.

Silakan kongsi:

22 comments

Skip to comment form

    • on June 29, 2010 at 12:57 pm
    • Reply

    Pergh…best2… R34GTR kete idaman gua…

    • lancer ck on June 29, 2010 at 1:49 pm
    • Reply

    ape ada hal dtg jauh2… bukan ada masalah padadiaorg agaknye… duit bersepah dalam bank agaknye…

  1. salah sebuah R tiga tiga team rattlezasia dari muar ada join jugak. piu piu.

    • gilamyvi on June 29, 2010 at 2:41 pm
    • Reply

    mmg terbaik…
    salah satu keta yg aku minat..
    dh pakai keta mewah,sejauh mana pun bleh dtg gak huhuhu

    • exjavanese on June 29, 2010 at 4:05 pm
    • Reply

    waaaaaaaaaaaa……best gile!!!!
    wehh amid,aku ade dtg ari tu, bwk naza GTR..smpai ati korg xbgi aku join..huhuhuhu

    • on June 29, 2010 at 6:06 pm
    • Reply

    pe dehal muar-selangor 6piston kejap jer..
    hehehe..geng jahat sdn bhd ni..

    • azwan nbs on June 29, 2010 at 8:30 pm
    • Reply

    pehhhh…
    ade GTR-R35 tu….
    rugi tak dpt pegi…

  2. Gambar R33 hitam yang first tu milik seorang drifter fanatik Nissan. Kat garaj rumah dia jer ada 4 buah kereta Nissan termasuk keta ni. Yang lain tu adalah kereta drift dia- R32 GTS (baru masuk enjin V8) dan sebuah Silvia S13 drift ready (tuned by HKS). Lastly, adalah MPV Nissan ElGrand..:P

    • belalang_kontot on June 29, 2010 at 10:21 pm
    • Reply

    skyline kpgc-10 takde ke?

    • jelapangPadi on June 30, 2010 at 9:14 am
    • Reply

    gua dah ckp selingan mata matpon ari tu ialah gath skyliner yg ni la…

    aiya matpon…lu lagi mau ckp talak betui ka…

  3. R34GTR…legend!!ferarri?hipokrit!!xlaju pon…hehehe long live R34GTR!!!!!

  4. r34 GTTS berapa yeaa skrg heheh..GTR mahal benau.. gua teringin nak merasa ride mcm ni tapi bini wa tak suka 2 pintu.. so myvi ajelaa sampai bila2 kih kih kih

    • pelug on July 2, 2010 at 5:17 pm
    • Reply

    satu hari nanti pasti gua akan join…

    • gunners on July 2, 2010 at 9:33 pm
    • Reply

    peh,ada r34 v-spec ii nur….. giler ah…..

    • jr vr4r on July 9, 2010 at 2:08 pm
    • Reply

    sya syng korang………

    • jr vr4 on July 9, 2010 at 2:10 pm
    • Reply

    kereta pujaan hatikuuuuuu……….uhuhuhhuhahaha

    • Skyevil069 on July 20, 2010 at 11:38 pm
    • Reply

    Suatu hari nnt aq akn j0in gr0up 2 dgn r34 gtr gua hahaha

    • kancil ex660 on August 4, 2010 at 10:48 am
    • Reply

    r35 upgrade hks gt6oo melelehhh….

    • apai jb on September 16, 2010 at 2:40 pm
    • Reply

    skyline pkai body kit mira….
    kejadah ape aq nie….

    • kingshah on May 14, 2011 at 5:20 pm
    • Reply

    KPGC110 x di jemput ke??

    • megatputrakuning on September 10, 2012 at 11:11 pm
    • Reply

    mane gambo nih???ok gua pon nk komen lgi….sape yg nk sembang audi tt kat cni?giler ke pe??org2 hipokrit cam jeremy clarkson je pki audi tt nih….LONG LIVE R34GTR!!!

  5. tetiba gua setim nak beli PS3 ..dah 4 tahun tak layan.. main GT4 ke layan Initial D best gak ni hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.