Oct 22

Gambar: Mitsubishi Lancer Sportback

Mitsubishi Lancer Sportback.01

Dengan penjualan Proton Inspira memang susah Mitsubishi Lancer nak dijual. Tetapi orang meniaga akalnya panjang, setiap apa yang terjadi mesti ada pelan sandaran dan Mitsubishi Motors Malaysia tidak mengambil masa yang lama untuk mengeluarkan produk bagi mengekalkan survival mereka. Mitsubishi Lancer Sportback dipasarkan pada harga sekitar RM130 ribu. Enjin 2.4 Mivec.

Sumber Foto: Mitsubishi Press

-Mak Uia-

Silakan kongsi:

18 comments

Skip to comment form

  1. smart..tapi 130K for a hatchback.. susah nak jual jugak rasanya

  2. tu poin for tuh……. lazat…..

    • pendita_gila on October 22, 2010 at 1:11 pm
    • Reply

    waja aeroback plak pasni ekekekek

  3. mantop

    • belalang_kontot on October 22, 2010 at 5:38 pm
    • Reply

    hoho…kesukaan gua ni..cam tau2 je gua ni pencinta keter yg kontot…hehehe

    • fast_lane on October 22, 2010 at 6:53 pm
    • Reply

    ploton inspila aeroback coming soon!

    • achapp on October 22, 2010 at 8:47 pm
    • Reply

    tggu masuk hapkat ler.. convert jd inspira 2.4 mivec turbo.. 130k.. mahal.. inspila 95k + free service + free labour + free part utk 2thn.. spe nk bg? mitsu ade ke promosi mcm ni?

  4. achapp:betul tu pe ko ckp???

    tp aku tengah muskil skrg?knp aku xdpt claim pe2 padahal krete aku de kerosakn?switch power window relay terbakar xbleh claim?bering tayar berbunyi/berdengung pn xbleh tukar?what the f**k?proton ni cuba la jage mutu service lps jualan?klu aku cedok sorang2 baru tau mcm mane rase berdengung tu..padan muka..

    *krete wa batuan 35k,standart semua tarak tukar2 pe2 pn sbb dlm waranty 5years..

    • delusional of love on October 22, 2010 at 11:21 pm
    • Reply

    servis lepas jualan proton ada yg terok..keta mak aku bile brek kuaq bunyi mcm pad brek dh nk abeh..g kat proton nk servis 5k punya kilometer,servis advisor dia ckp keta proton sesetgh mmg cmtu.pastu wat bangang ja,xdak apa2 action.xpatot2

    • lie besut on October 23, 2010 at 2:28 am
    • Reply

    komen ku,no komen sbb ku bukan poman….cendol satu….

  5. JTK

    Gua cadang lu pergi COE Shah Alam tu, tak pun lu tuka pusat servis. Kalau tak jadi juga, lu beli Malay Mail & komplen dalam tu. Gua tgk situ memang jadi.

    • jeremy on October 23, 2010 at 1:44 pm
    • Reply

    hitler also don’t like proton.click below

    http://www,youtube.com/watchv3F0_-hBXpHg&am;feature=related

    • v00nz on October 23, 2010 at 9:39 pm
    • Reply

    keta proton??kalau servis 2 thn da abis??nak servis maner lagi?? nak kena cekik darah??nyesal x ingat??tukar keta??utk golongan bawahan..telan ai liur jer tengok keta lawa2….(aku lam kategori bawahan)jenis duit x cukup pakai!!

  6. Fuyyo brader banyaknyerrr gua pulak keje malam ni der…….huaaahhhh.

    • chor on October 25, 2010 at 11:56 am
    • Reply

    btol bro acap tu kata tp untuk ispira jer bukan Proton skrang…harap maklum..

    • wantoy on October 25, 2010 at 1:13 pm
    • Reply

    gua rse inspira ngan model mtsbishi bru tu mmg xleh di bandingkn…trpulglah pd kmampuan msing2…

    • Asylum on May 6, 2012 at 11:33 pm
    • Reply

    Baru lps booking LSport 2.4.nak amik gt takut org kg ckp inspira plak.
    Ada sesapa pakai LSport x?ada komen? Gua dah pakai perdana v6- memang ‘very sick’ …minyak hampeh,bwk 180 speed x leaking, gen2 lagi hampeh! Inspira? Peh nak tgk pun takut..enjin steady kot…yg lain2 tu tak yakin

  7. dari segi harga, proton menang ma

Kata Anda//