Gambar F1 Bahrain: Mercedes GP Petronas!

www.hoch-zwei.net

Gua memang suka bagi gambar. Dari gua simpan ada baik gua kasi lu orang layan. Sharing caring mat saleh cakap.

www.hoch-zwei.net

www.hoch-zwei.net

www.hoch-zwei.net

www.hoch-zwei.net

www.hoch-zwei.net

www.hoch-zwei.net

www.hoch-zwei.net

www.hoch-zwei.netwww.hoch-zwei.net

Sumber: Daimler

Besok gua sambung, taking care.

-Matpon-


Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on March 20, 2010 at 12:48 pm
    • Reply

    gua tunggu diaorang buat demo kat KLCC.. gua nak jumpa makwe pitstop

    • sagaKNIGHT on March 20, 2010 at 3:00 pm
    • Reply

    assalamualaikum…
    first time komen blog ni…
    nak ucap syabas kat tuan punya blog kerana menambahkan lg kumpulan blog automotif berbahasa melayu:)
    dan gaya penulisan kt dlm blog ni mcm familiar dgn satu majalah kereta tu…orang yg sama ye?
    keep it up geartinggi!…
    kalau aku nak hantar gambar2,photoshop2 utk share kt sini boleh?

    petronas,terus maju dan harumkan nama negara di pentas dunia!!

    • carragher27 on March 20, 2010 at 3:57 pm
    • Reply

    sagaKNIGHT
    betul la tu…majalah mempelam… [jangan matpon marah gua sudah]

    • bawang on March 20, 2010 at 4:56 pm
    • Reply

    memang best blog nihhh…

  1. kenapa kaler silver eh? Mclaren x kata apa2 ke?

    • yeh on March 20, 2010 at 10:00 pm
    • Reply

    bole2…anta la…suma xkesah

    1. YE BAGUS2, SAPA YANG PUJI GUA TU GUA PUJI BALIK!!!

      DENGAR TU KAWAN2!

      Siapa yang nak hanta bahan gua tade hal tapi hati2 lu orang jangan anta gambar ciplak n photoshop pirate kalau x,x pasal gua kena ceramah ngan bos gua nanti gua yang panas telinga. Mana gua nak cari mc hospital kerajaan nnt.

      KALAU HANTA DUIT GUA LAGI TAK KISAH OK.

  2. lupa pulak, besok ada gamba masak kari ok, babai

    • Alan on March 21, 2010 at 8:04 am
    • Reply

    Gambar Lotus xde ke?

    • on March 22, 2010 at 9:01 am
    • Reply

    Setakat gambo2 camni aku pun leh buat Mat…

  3. korang suprise laa kat matpon hantar kepala biawak tengok reaksi next entry dia ngeh ngeh ngeh

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.