Jul 19

Galeri: Honda Civic 2012

Silakan kongsi:

16 comments

Skip to comment form

    • kete_hitam on July 19, 2012 at 8:58 am
    • Reply

    wow.

    • matmus on July 19, 2012 at 9:02 pm
    • Reply

    HONDA civic ko ni?

    • amey alejek on July 19, 2012 at 11:26 pm
    • Reply

    hurmmmm…
    mengharap legasi type R gakk..

    • epi on July 21, 2012 at 10:32 am
    • Reply

    kpd yg ada duit bleh la smbar sbijik buat beraya…gua yg xde duit ni kalo bleh tumpang dah kira bersyukur…heheh

    • matmus on July 23, 2012 at 11:52 am
    • Reply

    Geartinggi.com dah test drive lom?

    • pak itam on August 7, 2012 at 1:30 am
    • Reply

    macam macam komen ada, takut gua nak gi booking civic fb2.0 generasi 9 nih, bini bising tanye bile nak booking, pening gak aku. spare part maintanent dia mhal ke. skrang aku pakai wira se tak de masalah, wira tu ada orang nak beli. jadi nak kena beli kereta baru lah aku ni. mimpi civic 2.0. tapi takut .

    • pak itam on August 9, 2012 at 1:14 am
    • Reply

    panjang lebar, joy, mekacih, nak kena bok civic 2.0 fb gak aku ni. mu bini tyne pulak dah bile nak book, kalu jdi beli memey xjual dah.pkai pah ke tue lah.pa pun mekacih joy.

    • pak itam on August 9, 2012 at 1:16 am
    • Reply

    panjang lebar, joe, mekacih, nak kena bok civic 2.0 fb gak aku ni. my bini tyne pulak dah bile nak book, kalu jdi beli memey xjual dah.pkai pah ke tue lah.pa pun mekacih joe.

    • epi on August 9, 2012 at 9:15 am
    • Reply

    nnti pak itam kasi update la cmne feel civic fb tu nnti..

    • pak itam on August 10, 2012 at 1:06 am
    • Reply

    sabar epi, lom g tmpah lg. tunggu org bayar wiratu dulu. mana lebih baik 1.8 or 2.0. mintak pandangan semua kengkawang.terima kasih.

    • pak itam on August 25, 2012 at 1:19 am
    • Reply

    Pak itam dah sambar fb2.0 pada 16.8.2012. Padan muka pak itam.Ok gak kreta ni. Cuba kurang ganas banding fd.pak itam pun bukan kaki ganas punya. Rasanya berbaloilah pakai kreta ni. Kumar minyak dia. Xtaulah baru Lg kot. Puas hati bini pak itam. Pak itam minat lancer gt. Bini minat honda. Ikut binilah coz dia yg keluar duit. Pak itam mana ada duit. Gaji kecik je.

    • lan on September 20, 2012 at 5:02 pm
    • Reply

    sy sudah 1 bulan pakai new civic with navi.. sy sgt puas hati dgn prestasi kereta ini.. interior mmg cantik cuma exterior kalu mahu nampak lagi garang letak modulo bodykits..

    • Pak Itam on September 22, 2012 at 9:53 am
    • Reply

    ada ke jual bdykids modulo civic baru ni Lan. pak itam nak bli door visor je.

    • Pak Itam on February 19, 2013 at 12:33 am
    • Reply

    Pak Itam dah pakai Civic 2012 ni hampir 6 bulan. Prestasi ok,minyak jimat, power sikit kureng coz single cam. Tapi bile laju baru rasa best power dia. Macam tak cukup jalan nak pergi. Bagi Pak Itam, memilikinya amat berbaloi.Tak nyesal pakai kereta ni. 2.0 standard je.

  1. Pak Itam, rasanya masih berbaloi tak angkat civic baru ni, rasanya nak angkat satu

    • Pak Itam on June 3, 2013 at 8:10 am
    • Reply

    Faiz, memang berbaloi pakai keta ni, cuma injen je single cam, kalau nak power Faiz angkat fd la, Pak Itam ok je coz bukan kaki pecut pun, mmain santai je… lebuh raya main 150- 180 kmj je… stabil civic baru ni.

Kata Anda//