Muhammad

16 Comments

  1. kpd yg ada duit bleh la smbar sbijik buat beraya…gua yg xde duit ni kalo bleh tumpang dah kira bersyukur…heheh

  2. macam macam komen ada, takut gua nak gi booking civic fb2.0 generasi 9 nih, bini bising tanye bile nak booking, pening gak aku. spare part maintanent dia mhal ke. skrang aku pakai wira se tak de masalah, wira tu ada orang nak beli. jadi nak kena beli kereta baru lah aku ni. mimpi civic 2.0. tapi takut .

  3. panjang lebar, joy, mekacih, nak kena bok civic 2.0 fb gak aku ni. mu bini tyne pulak dah bile nak book, kalu jdi beli memey xjual dah.pkai pah ke tue lah.pa pun mekacih joy.

  4. panjang lebar, joe, mekacih, nak kena bok civic 2.0 fb gak aku ni. my bini tyne pulak dah bile nak book, kalu jdi beli memey xjual dah.pkai pah ke tue lah.pa pun mekacih joe.

  5. sabar epi, lom g tmpah lg. tunggu org bayar wiratu dulu. mana lebih baik 1.8 or 2.0. mintak pandangan semua kengkawang.terima kasih.

  6. Pak itam dah sambar fb2.0 pada 16.8.2012. Padan muka pak itam.Ok gak kreta ni. Cuba kurang ganas banding fd.pak itam pun bukan kaki ganas punya. Rasanya berbaloilah pakai kreta ni. Kumar minyak dia. Xtaulah baru Lg kot. Puas hati bini pak itam. Pak itam minat lancer gt. Bini minat honda. Ikut binilah coz dia yg keluar duit. Pak itam mana ada duit. Gaji kecik je.

  7. sy sudah 1 bulan pakai new civic with navi.. sy sgt puas hati dgn prestasi kereta ini.. interior mmg cantik cuma exterior kalu mahu nampak lagi garang letak modulo bodykits..

  8. Pak Itam dah pakai Civic 2012 ni hampir 6 bulan. Prestasi ok,minyak jimat, power sikit kureng coz single cam. Tapi bile laju baru rasa best power dia. Macam tak cukup jalan nak pergi. Bagi Pak Itam, memilikinya amat berbaloi.Tak nyesal pakai kereta ni. 2.0 standard je.

  9. Faiz, memang berbaloi pakai keta ni, cuma injen je single cam, kalau nak power Faiz angkat fd la, Pak Itam ok je coz bukan kaki pecut pun, mmain santai je… lebuh raya main 150- 180 kmj je… stabil civic baru ni.

Kata Anda//