Fiat 500 Thousandth: Siap Ada Muka Orang ni!

Fiat 500 Thousandth

Gua tak tau lah asal gua cari entri je jumpa Fiat 500. Dulu gua ada buat sekali Fiat 500 warna merah jambu mat kacau, kali ni gua jumpa lagi. Gua suspek ada jodoh dengan kereta ni. Tapi jangan main-main kereta ni Fiat dah jual 500 ribu unit, gila banyak. Sebab Fiat punya suka kereta ni laku dia buat benda yang memang best.

Fiat bagi can dekat 1500 pelanggan, artis ke peminat ke hantar gambar dekat website lepas tu lu orang tau dia buat apa?

Yeah, gambar tu tampal dekat Fiat 500 Thousandth. Lepas tu kereta tu guna buat pameran antarabangsa.

Gila glemer mempelam pun tak buat macam ni.

Lupa pulak nak ucap, Selamat Hari Buruh, gua pun buruh.

Foto: Newspress/Fiat

-Matpon-

Silakan kongsi:

7 comments

Skip to comment form

  1. Helo helo nampaknya gua sorang kat sini.

    • piqie on May 1, 2010 at 10:13 pm
    • Reply

    aq ade kt sni la matpon…….kretif giler…..

  2. muka lu ada ke mat?

    • azwan nbs on May 2, 2010 at 9:57 am
    • Reply

    mesti ade…dia kan org keutamaan…

    nak top je…

    1. Ada. Kat header tu. Buat sapa2 yg tak leh lupakan gua, gua nyanyi sket “siang malam termimpi-mimpi pagi petang tercari-cari” sekian lagu dari kump Pesawat ok.

    • on May 3, 2010 at 9:18 am
    • Reply

    Dari jauh dah boleh nampak muka Mat Pon…hahaha…

    • awie subaru on May 8, 2010 at 12:07 pm
    • Reply

    gua tgk dah mcm bus metro jer..

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.