Fiat 500 Merah Jambu C!

Fiat 500C

Gua mula dengan gelak dulu. Ha ha ha. Gua dulu ada post entri kasi Mat Kacau pasal Fiat 500 merah jambu. Rupanya kereta Fiat tu ada sambungan lagi. Fiat buat edisi 2 kali istimewa dengan soft top pulak dah. Kali ni gua mati kutu nak dedicate kasi sapa.

Rupanya kereta Fiat 500 Pink ni dapat sambutan sebab tu Fiat buat lagi. Dulu diaorang buat 500 unit, sekarang lagi sikit 300 unit saja diaorang jual. Gua kasi spek, senang kerja gua.

  • Warna Pink Istimewa
  • Rim 16 inci
  • Trim krom
  • Getah tepi ada tulis 500
  • Side mirror sama warna badan
  • Stereng dan gear knob kulit
  • Karpet istimewa
  • Cover kunci merah jambu
  • Kerusi belakang boleh lipat boleh asing – [hahaha gua tak tau apa]
  • Blue&Me infotainment [samalah gua tak tau]

Harga 13,500 pound sterling, mahal tapi banyak aksesori lepas tu Limited Edition macam Mat Kacau.

Babai.

Sumber: Newspress/Fiat UK

-Matpon-

Silakan kongsi:

10 comments

Skip to comment form

    • Joule on March 20, 2010 at 9:11 am
    • Reply

    Firstly..

    Gua 1st.. Hehehe.. Bleh tahan jgk Fiat ni..

    • passoturbo on March 20, 2010 at 9:22 am
    • Reply

    uuuu..jeymbuuu.. i like..

    • carragher27 on March 20, 2010 at 10:08 am
    • Reply

    makwe mesti suka ni..

    • brianbadboyz on March 20, 2010 at 2:16 pm
    • Reply

    rim lawa….. kasi kat pon dan bleh la

    • yeh on March 20, 2010 at 3:07 pm
    • Reply

    mcm keta kura jer

    • bawang on March 20, 2010 at 4:55 pm
    • Reply

    kalau ada balak beli kete nih…mesti jenis gay….kuang…kuang

    • taya dua on March 21, 2010 at 1:09 am
    • Reply

    dan balak tu ialah MAT KACAU

    • mistachubby on March 21, 2010 at 8:36 pm
    • Reply

    mat kacau gay ke? setau aku si bard je haha.. mat kacau t.q blanje minum wktu aku kat kdai shahrom..

    • pok mat on March 22, 2010 at 1:13 am
    • Reply

    kiut ni kalau awek bawa..

    • on March 22, 2010 at 8:58 am
    • Reply

    Kete untuk pompuan…tp kalo Mat bwk pun sesuaiiii…

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.