Fairuz Fauzy Bukan Lagi Pemandu Ketiga Lotus Racing

Fairuz-Fauzy.

Fairuz Fauzy kini bukan lagi pemandu ujian dan ketiga pasukan Lotus Racing. Bersama pasukan itu Fairuz sempat lima sesi pemanduan dan selepas ini akan mencari peluang berlumba sepenuh masa dalam perlumbaan antarabangsa lain. Walau bagaimanapun fokus beliau tetapi kepada Formula Satu.

Sebelum menyertai LR beliau adalah naib juara kejohanan World Series by Renault Formula 3.5 musim 2009.

-Mak Uia-

Muhammad

7 Comments

  1. gua rasa baik mofaz sendiri buat team dia.. jgn risau.. nanti aku suruh pakcik makcik kawan taulan boss senior exec govt officer peladang berjaya angkasawan jutawan menteri tokei hafkat owner kedai makan supplier beras kedai hardware yang pakai kereta2 yang beli under Mofaz pergi servis tempat yg sama.. sokong laa org Islam meniaga memajukan ummah…!

  2. Gua sokong Sepat sebab dia servis Myvi kat Mofaz. Gua sokong Cb400 sebab dia tolong ingatkan rakan taulan sesama saudara pasal solat. Kipidap. Ok sekarang sama mau sokong gua.

  3. sebab tu Myvi gua the only SE kat jalan msia.. anway setiap tahun gua dapat kad ucap selamat tahun baru sama raya dari mofaz dan fairuz fauzi.. wa saspek lak mamat ni..jgn kecewa bro.. peluang masih ada kalau bukan team Msia bro main.. main aje dgn team mana2..kalau nunggu msian team byk sgt politik karier tak berkembang

    kipidap!

Kata Anda//