F1: Michael Schumacher Kene Dende Boh!

177909878-2032151752010

Dok pasa-pasa Encik Schumacher ni kene dende ngang oghang FIA. Dok pahang setarang aku nappe dalang F1 pun dok leh motong.

Doh nok wane gu. Sekali sekali cakak terengganu memang molek. Bile boh mite buat keje kita kene la buat ke guane.

Foto: Mercedes GP

-Matpon-

Silakan kongsi:

14 comments

Skip to comment form

    • strokeboi on May 18, 2010 at 1:39 pm
    • Reply

    x paham den do…

    • jual air soya on May 18, 2010 at 2:15 pm
    • Reply

    nyong lg orak paham ngomong opo sih..

    • on May 18, 2010 at 3:51 pm
    • Reply

    Giler hape…idok ler teman paham ape mike cakap ni yob

    • jelapangPadi on May 18, 2010 at 4:55 pm
    • Reply

    pelaq hang mat,cheq haram xphm,hang mai aloq staq,kepala hang aku putaq…

    • pendita_gila on May 18, 2010 at 4:59 pm
    • Reply

    what are you saying??? i dont understand..plzzz help me

    • azwan nbs on May 18, 2010 at 5:27 pm
    • Reply

    ape nie…tak le ckp lagi elok ke matpon…..alahai..

    • pelug on May 18, 2010 at 5:36 pm
    • Reply

    gua dah sms schumacher….dia kata saje jer nak kasi panas line sket….

    • brianbadboyz on May 18, 2010 at 11:29 pm
    • Reply

    panda mung kecek ganu.mung ngaji nga sapo?????????

    1. biasele boh, member aku rama orang sane, ke mung nok denga aku cakak sarawak buleh

      awok awok dok pahang senang jer…mung buke google translate pah mite die translate bereh boh

    • Kadir Kadiri on May 20, 2010 at 9:58 pm
    • Reply

    Dok seke starang mung panda cakak ganu…aku suke selok pasa skutu dok pahang stabok cakak ganu hahaa

    1. Memangla aku kabo doh suh cari di google translate, awok-awok tak mboh cayye, doh mung nappe pelik sangat name, kadir kadiri, sedak name supe kupulang rock, ke mung ni nyanyi rock

    • Kadir Kadiri on May 21, 2010 at 2:01 am
    • Reply

    Pelik guane pulok…doh arwoh ayoh aku wi name ggitu doh…dulu aku masuk gok kupulang rock mase zamang kkoloh doh suare aku dok rok cetong aku kene pecak ahh

    • natubaik on May 21, 2010 at 6:45 am
    • Reply

    cakak kuala berang bulih dok…???

    • belalang_kontot on May 22, 2010 at 9:29 pm
    • Reply

    matpon, lu dpt ngorat awek ganu ke?lu ni matpon, tiara je ganas, tp dlm ati ade taman….

Kata Anda//

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.