DIJUAL: Yamaha RXZ ’88

Yamaha RXZ.01

Lu orang tau sepupu sepapat GT DagangKar kan? Nampaknya tu dah jadi KPI gua. Setakat ni komisyen yang gua dapat dah boleh beli Pagani Zonda trade in dengan Veyron tapi loan tak lulus sebab gua tak bayar PTPTN. Ok gua tipu. Lu orang tau Boss? Lu orang tau RXZ? Lu orang tau Yamaha? Lu orang tau Veyron? Lu orang ada kenal Mat Kacau? Ok ada orang nak tolak Yamaha RXZ dalam DK.

Nah lu orang beli motor ni jangan lumba sama Mat Kacau gua dengar dia bukan main kerek lagi sekarang.

Harga dia gua tak tau kalau lu orang nak tau kasi call sama owner 012 3263914. Komisyen gua 90% terima kassseyyy!

-Matpon-

Matpon

15 Comments

  1. MK lambat kuar Mat Kacau kne tiau…
    MK kuar awal xde spe nk puji..
    TAHNIAH MK 27/12/2011 gua da dpt beli..bkn senang beb nk bli awal..

  2. cb400vtec, gua rase lum kua lagi edisi dec2011…hehe..anyway gua baru dpt mk feb2011 arini..

  3. belalang_kontot
    haha,silap lak..27/01/2011 gua da dpt edis1 feb2011..
    bhn dlm sume mantap2…giler TERBAIK..

  4. mcm zaman aku muda2 dulu…2T kena bancuh dgn minyak tu…silap sukatan bancuh semput…kekekeh

Kata Anda//