Jan 31

DIJUAL: Yamaha RXZ ’88

Yamaha RXZ.01

Lu orang tau sepupu sepapat GT DagangKar kan? Nampaknya tu dah jadi KPI gua. Setakat ni komisyen yang gua dapat dah boleh beli Pagani Zonda trade in dengan Veyron tapi loan tak lulus sebab gua tak bayar PTPTN. Ok gua tipu. Lu orang tau Boss? Lu orang tau RXZ? Lu orang tau Yamaha? Lu orang tau Veyron? Lu orang ada kenal Mat Kacau? Ok ada orang nak tolak Yamaha RXZ dalam DK.

Nah lu orang beli motor ni jangan lumba sama Mat Kacau gua dengar dia bukan main kerek lagi sekarang.

Harga dia gua tak tau kalau lu orang nak tau kasi call sama owner 012 3263914. Komisyen gua 90% terima kassseyyy!

-Matpon-

Silakan kongsi:

15 comments

Skip to comment form

  1. Ni ke RXZ Mat Kacau?

    • cb400vtec on January 31, 2011 at 5:00 pm
    • Reply

    MK lambat kuar Mat Kacau kne tiau…
    MK kuar awal xde spe nk puji..
    TAHNIAH MK 27/12/2011 gua da dpt beli..bkn senang beb nk bli awal..

    • belalang_kontot on January 31, 2011 at 9:59 pm
    • Reply

    cb400vtec, gua rase lum kua lagi edisi dec2011…hehe..anyway gua baru dpt mk feb2011 arini..

  2. Sesungguhnya RXZ ituww bukanlahh Mat Kacau punya. Terima kassseyyy!

    • cb400vtec on February 1, 2011 at 9:51 am
    • Reply

    belalang_kontot
    haha,silap lak..27/01/2011 gua da dpt edis1 feb2011..
    bhn dlm sume mantap2…giler TERBAIK..

  3. Syabas MK bln ni kuar awal…baru la gua leh senyum….:)

    • NATUBAIK on February 1, 2011 at 12:29 pm
    • Reply

    siap 2t tu haaaaa

    • 6posen on February 1, 2011 at 1:08 pm
    • Reply

    …haku sevey 3 kedai, tp hmpeh lum trun lgi…

  4. mcm zaman aku muda2 dulu…2T kena bancuh dgn minyak tu…silap sukatan bancuh semput…kekekeh

  5. 2T tu dia smbung terus tu..botol tu gnti tank 2T..hahaha

    • ajim on February 11, 2011 at 5:39 pm
    • Reply

    da letgo
    thanx bro
    komisyen otw
    hehe

    1. Ok. Jgn lupa bahagian 90%. Sekian.

    • nz on February 17, 2011 at 10:07 am
    • Reply

    wow
    rxz. i like mat rempit

    • miftah on June 24, 2011 at 7:37 pm
    • Reply

    brape hrge RX-Z ni?

    • lalok on June 5, 2012 at 12:01 am
    • Reply

    we2..bpw hrge

Kata Anda//