Feb 10

DIJUAL: Daihatsu Charade Espri Detomaso

Hah kalau lu orang nak tau semalam tak ada post sebab kita orang sibuk. Gua sibuk memikior masa depan a.k.a buat-buat sibuk gua saspek Mat Kacau pun macam tu hari tu dia call sama gua cakap takde keje. Bila tade keje tadela gaji atau ada gaji tapi tak dapat gaji.

Baidewei sapa-sapa nak beli Detomaso lu orang tolong bagitau bos gua. Gua tukang post aje. Spek ada dalam DagangKar. Kalau tanya gua lu orang jangan tak tau komisyen gua 90% ekekekeke.

Sekian.

Babai.

-Matpon-

Silakan kongsi:

10 comments

Skip to comment form

  1. erm…cam best jer…Deto jadian ni kan?

  2. Gua bukan tanak jawab tapi setiap soalan lu kena bayar gua. Ekekeke. Entah lu tanya Mak Uia.

    • belalang_kontot on February 10, 2011 at 3:13 pm
    • Reply

    deto ori 2pintu je..huhu…ni depan pun pakai ascend je…

    1. Kereta dah laku tadi.

    • azwan nbs on February 11, 2011 at 11:29 pm
    • Reply

    cantik…
    cpt giler laku

    • lee on March 15, 2011 at 11:53 pm
    • Reply

    wa mau tnya sapa kat sni ada JUAL ITU DAIHATSU ASCEND..WA MAU THU HARGA SEKLI

    • anuar on August 4, 2011 at 3:12 pm
    • Reply

    saya ada daihatsu ascend mau jual. Tahun 97. Harga Rm10,500. Condition still OK. call me : 0122251849

    • esham tahir j.b on April 16, 2012 at 1:37 am
    • Reply

    lee wa ada itu daihatsu ascent 1.6 manual, convert full body detomaso part,,subaru blue colour,, 17″inch rim,,tip top condition,,make mdel 1996 reg 1998,, accdnt free,, 4pcs adjstble h.w.l brnd absober,, NARDI steering,,spoiler detomaso ori,,wa nk let go price rm20k can nego, Esham Tahir J.B 019-7352637

    • afizal on May 6, 2012 at 10:02 pm
    • Reply

    berapew harga kereta lu jual

    • abuya on March 9, 2016 at 3:55 pm
    • Reply

    pintu dia mcm charade aura

Kata Anda//