Mar 15

Carmony.co.uk: Toyota tak Jatuh pun!

352302_carmony_neutral_co_uk

Lu orang mesti perasan skru GT kecuali Amid semua tak berapa into dengan Toyota. Apa kes gua pun tak tau. Tapi gua layan je tapi mana nak sama dengan Bugatti. Lu orang tau kan kereta Toyota berjuta kena panggil sebab rosak paddle minyak tapi gua nak bagitau jualan Toyota tak ada jatuh pun, makin naik ada. Website Carmony.co.uk punya laporan carian kata, googlan [google + carian] Toyota dalam web diaorang naik 10 % pada bulan Februari.

Bulan tu je 40 ribu orang cari Toyota Jo! Yeahh I love Bugatti tapi napa gua cari dalam tu tak ada Bugatti?

Sumber: Newspress

-Matpon-

Silakan kongsi:

14 comments

Skip to comment form

    • carragher27 on March 15, 2010 at 12:04 pm
    • Reply

    ah, lu salah eja la tu matpon…tu yang tak dapat cari..

    • carcraz on March 15, 2010 at 12:17 pm
    • Reply

    toyota 90’an gua sapot….br ni…mengarot jer

    • on March 15, 2010 at 12:26 pm
    • Reply

    Tu arr…gua pun tak tau apsal MyVi gua nak jadik TOYOTA PASSO..

    • pendita_gila on March 15, 2010 at 1:36 pm
    • Reply

    toyota? bugati? gua kete malaysia je lyn

    • azwan nbs on March 15, 2010 at 2:19 pm
    • Reply

    ye ke matpon…???? sumber mane yg ko dpt nie…tak masok akal langsong…????tak kan la turun…????ko biar betol..??

    • kete_hitam on March 15, 2010 at 2:45 pm
    • Reply

    yaehhhh.. toyota… i like…

  1. gua syak toyota ni ade gantung

    • brianbadboyz on March 15, 2010 at 4:23 pm
    • Reply

    baek btul org2 toyota nih….siap gantung ayat lg.dulu sekolah agama ker????

    • exJAVANESE on March 15, 2010 at 7:05 pm
    • Reply

    dlu manager die skolah pondok kt yokohama..hihi

    • projek vtec 2010 on March 15, 2010 at 9:01 pm
    • Reply

    luorg biar betul…

    • yenko on March 15, 2010 at 9:50 pm
    • Reply

    bab ayat suci jangan wat main…

    • jual air soya on March 15, 2010 at 10:49 pm
    • Reply

    allaa..bukn susah nk ejas data naik turun..sape tau..

  2. Gua memang setuju dengan Yenko……….gua dah edit barulah gua bekerja seikhlas hati……..

    Lu orang jangan memperkotak-kotak data gua, semua ni kira pakai komputer, teknologi maklumat ni, MSC tu..hi spec

    • pendita_gila on March 16, 2010 at 1:29 am
    • Reply

    lu pki rayban ke mat????

Kata Anda//