Benda-Benda Tak Boleh Blah Masa Raya [1]

SampulRaya02

SampulRaya01

Kah kah kah. Benda tak bole bla masa raya. Mat Saleh kata don’t judge book by it’s cover. Yeah yeah yeah. Ada lagi brader, life’s like a box of chocolate you don’t know what you get until you open it. Wah wah wah gua skiping.

Selamat hari raya geng gua minta maaf raya-raya ni. Lu org rasa gua ada can tak dapat triple payyy raya-raya macam ni.

-Matpon-

Matpon

7 Comments

  1. beb benda ni baru je mula tahun ni..ramai x tau lagi..n ramai gak budak2 dah terkena ekekekekek

    gua syak org yang mencipta ni frust sbb x dapar duit raya banyk2 ahahah

  2. tak beraye mat…panas…dok umah pekene fresh oren…petang tadi baru pegi raye kat baru berendam….

Kata Anda//