Aug 09

Baii: Suzuki Alto Launching!

Suzuki Alto

Gua kucar-kacir Baii telefon masa gua tengah sedap layan bawah meja. Nak suh gua post benda alah ni.

____________________________________________

Suzuki Alto Launch

Gua sekarang tengah usha awek, kat DRB Hi-com, boleh tahan dia punya ramai. Yang kerek macam Mat Kacau pun tidak kurang lagaknya.

Kejap lagi, Suzuki Alto akan dilancarkan, terer betul. Reuters pun tak boleh lawan gua. Tak launch lagi gua dah taip story.

-Baii-

____________________________________________

Dah tu je gua post. Gua nak sambung layan bawah meja.

-Matpon-

Silakan kongsi:

11 comments

Skip to comment form

    • C27 on August 9, 2010 at 7:25 pm
    • Reply

    makin meriah la persaingan kereta kecik kat malaysia ni

    • kete_hitam on August 9, 2010 at 9:06 pm
    • Reply

    lawa gak kete nih… gua dgr rege dia 45k jer..

    • kete_hitam on August 9, 2010 at 9:08 pm
    • Reply

    Fully Imported NEW Suzuki Alto 1.0cc

    Six Colours Available:Fortune Rose Pearl, Paradise Blue Pearl, Healing Green Pearl, Artic White Pearl, Azzure Grey & Desert Brown.

    •Newly developed K10B engine.
    •4 Star Euro NCAP rating for occupant safety.
    •Gate-type Shifter.
    •50:50-split rear seatback.
    •Dual frontal Airbags.
    •Equipped with Electronics Power Steering(EPS).
    •Integrated CD audio unit with Ipod connectivity(via auxilary output).

    1. Lu orang buka balik entri lama Suzi Alto ni. Matpon buat apa bawah meja? Mengaji?

    • azwan nbs on August 9, 2010 at 10:28 pm
    • Reply

    a`ah la….
    lu buat ape kat bawah meja tu….
    bertapa ke berzikir…

  1. Harga dalam lingkungan RM45K hingga 55k (full spec Auto). Bakal jadi pesaing Viva ni. Ako tunggu Suzuki Malaysia bawak masuk Wagon-R plak…

  2. mcm2 org jepang ni…xkehabisan idea.aku dgr xlame lagi diaorg nk jadikan kete2 buatan diaorg ni ikut watak2 komik n animasi diaorg.contoh gundam…xke gile ah ding dong

    • basikal on August 10, 2010 at 2:05 pm
    • Reply

    dok bawah meja intai skirt awek ke………

  3. Pandu uji Suzuki Alto hari ini di area KL atau PJ. Hanya hantar SMS ‘TEST DRIVE ALTO’ ke 0162054088. Untuk laporan pandu uji, silalah ke http://bit.ly/9o7vuh . Tima kacih!

    • belalang_kontot on August 13, 2010 at 2:49 pm
    • Reply

    insaflah wahai matpon oi…

    • peminat suzuki on October 19, 2010 at 1:20 pm
    • Reply

    gua tgh usha2 swift n alto ni…2 2 kete kecik.tp rege alto ni mcm berbaloi je..even 1.0 ok la gua bukan nk race.ape pndpt korang?

Kata Anda//