Gambar: Macam-Macam Mitsubishi Jo!

Mitsubishi Lancer Sportback 2010.04

Lu orang tau tak GT punya library [bunyi educated jo] bersepah gambar kereta bukan makwe ye brader, gua pun tak tau nak buat apa dah bos gua bagi takkan gua nak frame gantung dinding. Gua syak kalau gua print ni mau kena pelangkung dakwat abis keh keh keh keh. Nah lu orang nak layan ajelah gua buat senarai kat bawah:

  • Mitsubishi Lancer Sportback Ralliart
  • Mitsubishi Pajero Sport
  • Mitsubishi Pajero Sport Dakar Rally
  • Mitsubishi ASX
  • Mitsubishi konsep apa tah gua lupa. Malas nak tulis balik.
  • Mitsubishi Pajero

Ok lah babai.

-Matpon-

Klik Untuk Perkongsian Media Sosial //
  • Facebook
  • Add to favorites
  • PDF
  • RSS
  • Print

Matpon

11 Comments

  1. tolong review kereta amphibia.. kehkehkeh.. sekarang musim hujan ni kut jalan jam boleh kita terjun tiruk ke sungai kelang balik shah alam kih kih kih

  2. aku rse mcm nk gulingkn matpon jerk..
    pemalas gler..mat kacau aku da sms komplen da..haahaa..

  3. Ah lu orang pilih kasih gua ikut Mak Uia posting aje lu org tak komplen pun gua tacing ar mcm ni der

  4. ala…macam pompuan lak matpon nie….lain kali kasik banyak skit info tu…..baru naik gaji…jgn malas….

Kata Anda//